Vigil: Wii U'ya Oyun Geliştirmek Oldukça Kolay

Darksiders 2 gibi çok önemli 3. parti oyunlar Wii U için geliştiriliyor
07.07.2011 09:46 Alkan Adakaner


     Darksiders II'nin Wii U için duyurulması eminim Nintendocuları çok mutlu etmiştir. İlk oyununu beğendiğimiz ve devam oyunundan da ümitli olduğumuz oyun PC, PS3 ve Xbox 360 için duyurulmuştu. E3 fuarında ise oyunun Wii U sürümünün de çıkacağı açıklandı.
 
     Nintendo'nun E3 sunumunu hatırlarsanız Darksiders II'nin bir videosuna tanık olmamıza rağmen bunun diğer platformlardan alınan görüntüler olduğu açıklanmıştı. Halbuki Vigil Games Darksiders II'yi 5 haftalık kısa bir çalışma sonrası Wii U'da çalışır duruma getirdiklerini ve Nintendo istediği takdirde oyunun Wii U sürümünü gösterebileceğini açıklamıştı. Nintendo ise şimdilik bunu istemiyor.
 
     Vigil Games genel müdürü David Adams ise Wii U  hakkındaki açıklamalarına devam ediyor. Adams'a göre olaya programcılık açısından baktığımızda Wii U için oyun geliştirmek Playstation 3'e geliştirmekten kesinlikle çok daha kolay; hatta Xbox 360 ile aynı kolaylıkta olduğunu belirtiyor.
 
     Geliştiriciler Wii U için oyun geliştirirken ne kadar rahat ederlerse bu konsola kendilerini o kadar yakın hissedeceklerdir. Umarız diğer 3. parti firmalar da Wii U hakkında benzer düşüncelere sahiptirler.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Darksiders 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Vigil Games Dağıtıcısı: THQ Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, 30. Yıl Dönümüne Özel PlayStation 5 ve Pro Konsollarını Duyurdu 19 Eylül Nintendo ve Pokemon Şirketi Palworld'e Telif Hakkı Davası Açtı 19 Eylül Switch 2'ye Ait Olduğu Bildirilen Görseller Sızdırıldı! 19 Eylül Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 19 Eylül Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 19 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler