Yeni Assassin’s Creed Shadows Videosu Atmosferi Detaylandırıyor

16.09.2024 14:18 Mehmet Tandoğan

 
 
Ubisoft tarafından şu anda geliştirilme aşamasında bulunan Assassin's Creed serisinin en yeni oyunu Assassin's Creed Shadows için yepyeni bir video yayınlandı YouTube platformu üzerinde Assassin JorRaptor tarafından paylaşılan videoda oyunun aydınlatması, havası, atmosferi ve çok daha fazlası detaylandırılıyor.
 
Assassin’s Creed Shadows'ta iki farklı karakter yer alıyor
 
 
 
İzleyeceğiniz video sayesinde oyunun nasıl bir yapıya sahip olacağını görebiliyor ve ortamlar konusunda fikir sahibi olabiliyorsunuz. Assassin's Creed Shadows, bildiğiniz üzere 16. yüzyıl Japonya'sının Azuchi-Momoyama döneminde geçiyor. Oyunda Naoe ve Yasuke'nin birbirine bağlı hikayelerini takip edebiliyor ve her iki karakteri de kontrol edebiliyoruz.
 
Yasuke aksiyon esnasında  kullanmanız gereken karakterler arasında yer alırken, Naoe daha çok gizlilik odaklı bir sistemi benimsiyor. Bu kapsamda oyunda iki farklı karakter üzerinde farklı aksiyon şeması ile karşı karşıya kalabiliyoruz.
 
Ubisoft, geldiğimiz noktada oyunun PC sistem gereksinimlerini açıklamadı. Bunun yanı sıra oyunda Denuvo korumasının olacağından bahsediliyor. Oyun 15 Kasım tarihinde PlayStation 5, Xbox Series, Ubisoft+ aracılığıyla PC, App Store aracılığıyla Mac ve Luna için piyasaya sürülmeyi bekliyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler