İşte PES 2012'nin Gelişen Yüzü (Yeni Görseller)

Takımdaki diğer oyuncular size boş alan yaratmaya çalışıyorlar
01.06.2011 01:48 Levent Polater

 
    Konami, PES 2012 için yeni ekran görüntüleri daha paylaştı. Geçtiğimiz gün gösterilen 3 görselin aksine bu seferkiler oyunun geliştirilen oynanış dinamiklerini gösteriyor.
 
     FIFA 12 ile büyük bir rekabete girecek olan oyunda paslaşma ve defans sistemlerindeki gelişme oyunculara aktarılıyor. Top sizdeyken CPU tarafından kontrol edilen diğer oyuncular size dribbling yapabileceğiniz yerler açmaya çalışırken ver-kaç tarzı pasların daha etkili olacağı söylenmekte.
 
    Alan savunmasında ise defans oyuncularının işaretlenen noktaları doğru ayarladığınız takdirde rakip futbolculara boş alan yaratma konusunda daha az hata yapacakları belirtilmiş. Bu da istem dışı pozisyon vermenizi engelleyecek. 
 
    Yeni ekran görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz. Konami'den artık şöyle daha açık bir şekilde söylemek gerekirse oyun içi video bekliyoruz. Hâliyle E3'ü parmağımla gösteriyorum.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pro Evolution Soccer 2012 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Konami Dağıtıcısı: Konami Tür: Spor Çıkış Tarihi: 29 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 16 Sn önce Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 1 Saat önce Empire of the Ants Oyunundan 1 Saatlik Oynanış Videosu Yayınlandı 1 Saat önce Söylentilerin Ardından Take Two, GTA 6'nın 2025'te Çıkacağını Doğruladı 2 Saat önce RPG 9th Dawn Remake 25 Eylül'de PC için Çıkış Yapıyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler