Darksiders 2, Serinin Son Oyunu Olabilir

12.06.2012 14:22 Samet Konuksal


     Sunduğu oynanış dinamiklerinin yanı sıra hikaye temasıyla da dikkatleri çeken Darksiders serisinin ikinci oyununu şu sıralar merakla bekliyoruz. Fakat ikinci oyundan sonra mahşerin diğer atlılarını da yeni oyunlarla birlikte oynamayı hayal edenlere üzücü bir haber geldi. 
 
     THQ'nun yeni atanan oyunlardan sorumlu ismi Jason Rubin, Darksiders 2'den sonra serinin geleceği duruma değindi. Konuyla ilgili konuşan Rubin, "Darksiders 2 çok ilgi çekici gözüküyor fakat bu kadar yetenekli bir takımın diğer serilere yönelmesini sağlayacağım." açıklamasını yaptı.
 
     Finansal açıdan oyun tarzını ucuz fakat kaliteli AAA projelere ve Free to Play yapımlara çeviren THQ'nun böyle bir seriyi sona erdirmesi gerçekten de üzücü olur.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Darksiders 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Vigil Games Dağıtıcısı: THQ Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Silent Hill 2 Remake'in PlayStation 5 Boyutu Ortaya Çıktı 7 Saat önce Xbox Game Pass'e Ekim Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 7 Saat önce Silent Hill 2 Remake İçin Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı 8 Saat önce Dragon Age: The Veilguard'ın Ana Tema Müziği Yayınlandı 8 Saat önce Yepyeni Bir Kozmik Macera Starfield: Shattered Space'de Seni Bekliyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler