Hayatta Kalma Macera Oyunu Exelio Duyuruldu: İşte Fragman

18.09.2024 12:21 Mehmet Tandoğan

 
 
Patapon serisinin yönetmeni Atsushi Ii ve Swords of Gargantua yapımcısı Kiyoshi Shin tarafından Ocak 2023'te kurulan Tokyo merkezli stüdyo AI Frog Interactive, yepyeni bir açıklamayla beraber hayatta kalma oyunu Exelio'yu duyurdu. Oyun 26-29 Eylül tarihleri arasında Japonya'nın Chiba kentindeki Makuhari Messe'de düzenlenecek olan Tokyo Game Show 2024'te oynanabilir olacak.
 
Exelio atmosferiyle dikkat çekiyor
 
 
 
Exelio, diğer hayatta kalma oyunlarında olduğu gibi dikkat çekici bir dünyayı sunuyor ve aynı zamanda etrafı keşfederek toplayabileceğiniz kaynaklarla hayatta kalmanın yollarını arıyorsunuz. Açıklanan detaylara göre oyun 2025 yılı içerisinde Steam platformu üzerinden PC için piyasaya sürülmeyi bekliyor.
 
Exelio'da oyuncular sürekli değişen bir çevreye uyum sağlamaya çalışıyor ve keşfedilmemiş topraklarda hayatta kalmak için gerekli bilgi ve beceriyi elde etmek durumunda kalıyor. Zaman zaman bilinmeyen yaratıklarla savaşa girebileceğiniz oyunda bir yandan doğanın güzel manzaralarıyla karşı karşıya kalırken, diğer yandan ise tuhaf düşmanları ortadan kaldırmak temel hedefiniz olarak karşımıza çıkıyor.
 
Çok çeşitli keşif öğeleriyle ve ortamlarıyla beraber oyun, şu andan itibaren dikkatleri üzerine çekmeyi hedefliyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Yeni Oyun Duyuruları Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Oyun Sektörü Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Yepyeni State of Play Sunumuna Ev Sahipliği Yapabilir 8 Dk önce EA FC 25'te Gol Müzikleri Yer Alacak 1 Saat önce Ballad of Antara'dan Dikkat Çekici Oynanış Videosu 2 Saat önce Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler