ACIV'ün Yeni Oynanış Videosu Etkileyici Gözüküyor!

23.07.2013 20:13 Samet Konuksal


    Seriye yeni bir hava kazandırmak için yola çıkan Assassin's Creed IV: Black Flag'in neler yapacağı merak konusu. Ubisoft, bu merağı dindirmek için oyundan oynanış videoları sunmaya devam ediyor. Assassin's Creed IV'ten 13 dakikalık yeni bir oynanış videosu yayınlandı.
 
    Oyunun bu videosunda bir balıkçı kasabasında açılışı yapıyoruz. Klasik bir Assassin's Creed oyunu olarak yapılan açılışın ilk dakikalarında Contract göreviyle başlıyoruz. Bu görevde kasaba halkının arasına karışmış iki kardeşi öldürmemiz gerekiyor. Kardeşlerin birisini kasaba içerisinde öldürebilsek de, diğeriyle olan maceramız denize kadar sıçrıyor. 
 
    Gemi savaşıyla birlikte devam ettiğimiz Contract görevinde yenilenmiş seçenekleri görüyoruz. Bu noktada oyunun oldukça önemli bir çekicilik yakaladığını söylemeliyiz. Zira Assassin's Creed IV: Black Flag'deki gemi savaşları, oyunun çok büyük bir parçası. Oyunun yönetmeni Ashraf Ismail, gemiyi 'ikinci bir karakter' olarak tanımlıyor. Her gemi savaşının sonunda bize üç seçenek sunuluyor. Bu seçenekler arasında elde ettiğimiz gemi sonrasında onun parçalarıyla kendi gemimizi tamir etme veya gemimizi geliştirme gibi seçenekler karşımıza çıkıyor.
 
    Kardeşlerle olan suikast maceramız bittiğinde ise Karayip adalarının büyüsüyle karşılaşıyoruz. Bu adada her dakika farklı etkinlikler görebilmek mümkün. Örneğin oynanış videosunda fırtına sistemi de gösteriliyor. Eğer geminize güveniyorsanız denizlerde çıkan fırtınayı kendiniz için kullanabilirsiniz. Yani hali hazırda fırtınanın etkisiyle harap olmuş gemiye bir tekme de siz vurarak korsanlığın tadını çıkarabilirsiniz.
 
    Oyunun bu videosunda son olarak, geçtiğimiz haftalarda gördüğümüz videodaki hazine bölümü de yer alıyor. Ancak oyunun yönetmeni, hazine bölümünü bu kez daha farklı yoldan bitiriyor. Bu kez şiddetin bulunduğu yoldan geçilen hazine bölümünde Berzerk Dart isimli yeni silahı da görme şansını yakalıyoruz. Bu silahı düşmana kullandığımızda kendinden geçiyor ve etrafındaki kişilere saldırmaya başlıyor. Eğer bizi görürse, bu saldırmaya başladığı kişiler arasına bizler de dahiliz.
 
    Şahsen Assassin's Creed serisine pek de sıcak bakmayan biri olarak Assassin's Creed IV: Black Flag'in oynanış videosunun beni etkilediğini söylemeliyim. Bakalım 13 dakikalık video sonrasında sizin yorumunuz ne olacak?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed IV: Black Flag Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 37 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Switch 2'ye Ait Olduğu Bildirilen Görseller Sızdırıldı! 1 Saat önce Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 3 Saat önce Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 4 Saat önce Empire of the Ants Oyunundan 1 Saatlik Oynanış Videosu Yayınlandı 4 Saat önce Söylentilerin Ardından Take Two, GTA 6'nın 2025'te Çıkacağını Doğruladı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler