Assassin's Creed IV'ün Multiplayer Detayları

30.07.2013 00:14 Samet Konuksal


    Multiplayer bölümleriyle çok fazla bir kitleye hitap edemeyen Assassin's Creed serisi adına düzeltme çalışmalar sürüyor. Ubisoft cephesinde Assassin's Creed IV'ün multiplayerı, farklı bir oyunmuş gibi geliştiriliyor.
 
    Gelen yeni haberlere göre Assassin's Creed IV'ün multiplayer bölümü Ubisoft Annecy, Ubisoft Bucharest, Ubisoft Shanghai ve Ubisoft Kiev stüdyoları tarafından ortak olarak geliştiriliyor. Modun yapımı için 100'den fazla programcı bir araya gelmiş durumda.
 
    Assassin's Creed IV: Black Flag'in multiplayer bölümünde en büyülük yenilik olarak Wolfpack isimli moda gelen eklentiler gösteriliyor. Buna ek olarak oyunda Gamelab adında ayrı bir editör de yer alacak. Bununla birlikte oyuncular istedikleri şekilde multiplayer modlarını düzenleyebilecekler. Gamelab, Wolfpack'e doğrudan etki eden bir uygulama olacak. Bir diğer yeni oyun modu olan Pistolier'da ise adından anlaşılacağı üzere sadece silahlarla bir mücadeleye gireceğiz. 
 
    Ubisoft Annecy, genel manada oyunun Wolfpack moduna umut bağlamış durumda. Firma, bu modun oyunun multiplayerını popüler hale getireceğini düşünüyor. Oyunun multiplayer modlarıyla ilgili yayınlanan video ve görsellere aşağıdan bakabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed IV: Black Flag Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Switch 2'ye Ait Olduğu Bildirilen Görseller Sızdırıldı! 51 Dk önce Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 2 Saat önce Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 3 Saat önce Empire of the Ants Oyunundan 1 Saatlik Oynanış Videosu Yayınlandı 3 Saat önce Söylentilerin Ardından Take Two, GTA 6'nın 2025'te Çıkacağını Doğruladı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler