Celestia: Chain of Fate 12 Eylül'de Çıkış Yapıyor

30.07.2024 19:55 Umut Tandoğan

 
 
Yayıncı PQube ve geliştirici Agate, Otome görsel romanı Celestia: Chain of Fate'in 12 Eylül'de Switch ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Celestia: Chain of Fate ilk olarak iOS için App Store ve Android için Google Play üzerinden indirilebilen bir otome görsel roman hikayeleri uygulaması olan Memories: My Story, My Choice aracılığıyla yayınlandı. 
 
Celestia: Chain of Fate, oyuncu odaklı, sürükleyici bir anlatı sunan romantik-fantezi türünde bir görsel romandır.

Bir Dük'ün kızı olarak bildiğiniz mükemmel hayat sonsuza dek değişmek üzere. Angelus ve Daemon'un soyundan gelen yeni melez kimliğinizin ortaya çıkmasıyla birlikte yeni bir dünyada yaşamayı öğrenmelisiniz.
 
Büyü dünyasını keşfetmek için Celestia Akademisi'ne gelen bir daveti kabul etmek zorunda kaldığınızda, şeytanlar ve meleklerle dolu bir dünyada yeni bir yolculuğa çıkmalısınız. Ailenizin geçmişinin sırlarını ortaya çıkarın ve sahip olduğunuz büyülü yetenekleri kontrol etmeyi öğrenin. Bu yolculuk boyunca, her biri kendine özgü özelliklere ve kişiliklere sahip üç romantik karakterden biriyle ilişki geliştirme şansına sahip olacaksınız.
 
Duyuru Videosu 
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
LCK Yaz Mevsimi 2024 Şampiyonu Hanwha Life Esports Oldu! 1 Saat önce Yeni Starfield Modu İç Ortam Aydınlatmasını Geliştiriyor 4 Saat önce Cyberpunk 2077, 300'den Fazla Modla 8K'da Çalıştırıldı 5 Saat önce Silent Hill 2 Remake ve Orijinal Sürüm Grafik Karşılaştırma Videosu 6 Saat önce Crazy Taxi Remake'ten Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler