Crypt Custodian 27 Ağustos'ta Konsollar ve PC İçin Çıkış Yapıyor

30.07.2024 19:33 Umut Tandoğan

 
 
Metrodivania'nın öbür dünyayı temizlemeyi konu alan oyunu Crypt Custodian, yayıncı Top Hat Studios ve geliştirici Kyle Thompson'ın duyurduğuna göre 27 Ağustos'ta PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak.
 
Crypt Custodian, öbür dünyayı temizlemeyi konu alan, Metroidvania / Zelda tarzı büyüleyici bir oyundur.
 
Oyunda, ölen ve öbür dünyanın kapıcısı olmaya mahkum edilen yaramaz bir kedi olan Pluto olarak oynayacaksınız... Üstelik sonsuza kadar! Diğer ölüme mahkum hayaletlerle vakit geçirin, canavarlarla savaşın ve çok geniş bir araziyi keşfedin. Öbür Dünya Muhafızı-Kendra ile kısa ve felaketle sonuçlanan bir toplantıdan sonra, saraydan sürgün ediliyorsunuz ve sonsuza dek temizliğe mahkûm ediliyorsunuz!
 
Sarayı çevreleyen geniş alanları keşfedin, güvenilir süpürgenizle canavarlarla savaşın ve haritanızı genişletmek için yeni yetenekler kazanın. Bulmacaları çözün, sırları keşfedin ve… saraya geri dönmek için bir pusu düzenleyin!
 
Duyuru Videosu 
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
LCK Yaz Mevsimi 2024 Şampiyonu Hanwha Life Esports Oldu! 1 Saat önce Yeni Starfield Modu İç Ortam Aydınlatmasını Geliştiriyor 4 Saat önce Cyberpunk 2077, 300'den Fazla Modla 8K'da Çalıştırıldı 5 Saat önce Silent Hill 2 Remake ve Orijinal Sürüm Grafik Karşılaştırma Videosu 6 Saat önce Crazy Taxi Remake'ten Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler