Ghostbusters Avrupa Çıkışı Yine Ertelendi

Oyunun Xbox360 versiyonunun daha yüksek çözünürlüğe sahip olacağı iddiaalarıda artık gerçeği yansıtmıyor.
10.09.2009 18:28 Talha Aynacı

    Avrupa'da ki dağıtımcılığı Sony tarafından yürütülen Ghostbusters : The Video Game yine ertelendi. Diğer tüm bölgelerde aynı zamanda çıkan oyunun Avrupa versiyonlarında öncelik PS3 ve PS2 platformlarına verilmişti.
 
     Oyunun Pal versiyonunun; Xbox360, Wii ve DS için ekim ayında çıkması bekleniyordu ancak son yapılan açıklamaya göre oyunun yeni çıkış tarihi 6 kasım olarak açıklandı.
 
   Çıkmasının üzerinden uzun süre geçen ve diğer bölgelerde çoktan tozlu raflarda ki yerini alan Ghostbusters video oyununun Avrupa sürümünün neden Call of Duty : Modern Warfare 2 gibi pek çok oyunun ileri tarihe ertelenme sebebi olan bir yapıma yakın bir tarihte çıkarılma kararı alındığı ise akıllarda soru işareti bırakıyor. 
 
Kaynak  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ghostbusters: The Video Game Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Terminal Reality Dağıtıcısı: Atari Tür: Action Çıkış Tarihi: 16 Haziran 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, 30. Yıl Dönümüne Özel PlayStation 5 ve Pro Konsollarını Duyurdu 19 Eylül Nintendo ve Pokemon Şirketi Palworld'e Telif Hakkı Davası Açtı 19 Eylül Switch 2'ye Ait Olduğu Bildirilen Görseller Sızdırıldı! 19 Eylül Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 19 Eylül Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 19 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler