Gothic 1 Remake'ten 10 Dakikalık Oynanış Görüntüleri

29.08.2024 13:41 Mehmet Tandoğan

 
 
Alkimia Interactive tarafından şu anda geliştirilme aşamasında bulunan Gothic 1 Remake için bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde bir demo sürümü ortaya çıktı. Şimdi ise YouTube platformu üzerinde ENFANT TERRIBLE oyundan 10 dakikalık oynanış görüntülerini bizlere sundu. Bu sayede oyunun nasıl bir yapıya sahip olacağını görebiliyor ve beklentilerimizi buna göre ayarlayabiliyoruz.
 
Gothic 1 Remake Unreal Engine 5 ile destekleniyor
 
 
 
Gothic 1 Remake, uzun süredir beklenen yeniden yapım sürümleri arasında yer alıyor. İsimsiz bir kahraman olarak oynayabileceğimiz yapımda ömür boyu mahkum olan bir karakteri yönetiyor ve burada garip yaratıkları, tehlikeli suçluları ve çok daha fazlasını ortadan kaldırmak durumunda kalıyoruz.
 
Geliştirici ekibin belirttiğine göre oyunda yeniden düzenlenmiş modern kontroller, dövüş sistemi ve çok daha fazlası yer alıyor. Yaklaşık 5 yıl önce oyunun yayıncılığını üstlenen THQ Nordic, erken bir PC demosu yayınladı. Demo birçok hayranın eleştirilerine maruz kaldı. Bu yüzden geliştirici ekip mevcut eleştirileri ciddiye alıp daha iyi bir oyun ortaya koymak istiyor.
 
Unreal Engine 5 ile desteklenen yapım için henüz bir çıkış tarihi bulunmuyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
LCK Bölgesel Finalleri Başladı! 11 Dk önce Space Marine 2 İçin İlk Güncelleme Performansı Arttırıyor 13 Eylül Fallout 4 İçin Zombi Temalı Fan Yapımı Genişleme Yayınlandı 13 Eylül Until Dawn Remake'in PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 13 Eylül Star Wars Jedi: Survivor İçin Yeni Güncelleme: Denuvo Kaldırıldı 13 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler