Halo: Reach'ten Yeni İpuçları

Hoş bir manzara değil mi?
19.01.2011 14:00 Ersin Kılıç


     Defend the House ekibi Youtube üzerinden yayınladıkları videolar ile Halo: Reach'in multiplayer modlarını irdelemeye devam ediyorlar. Ekip yayınladıkları bu videolarda söylenti olarak dolaşan ipuçlarını deniyor ve olup olmadığına dair oyunculara fikir veriyorlar.
 
     Ekibin yayınladıkları Halo: Reach Mythbusters serisinin beşinci bölümünde gene oldukça ilginç yöntemlere başvurulmuş. Bu denemeler arasında Armor Lock özelliğinin hologramları yok edebildiğini, Gravity Hammer'ın uzun bir düşüş sonrası sizi koryamadığını, Drop Shield özelliğini sizi Assault bombasından koruyabileceğini, hologramların yön değiştirebileceklerini ve Armor Lock özelliği sayesinde üzerinize gelen bir roket atışını durdurabileceğimizi öğreniyoruz.
 
     Eminim bir çok Halo hayranı bu ipuçlarını zaten biliyordur. Ama bilmeyenlerinde olduğuna eminiz. Halo: Reach Mythbusters'ın beşinci bölümünü aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

 
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo: Reach Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 14 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Yepyeni State of Play Sunumuna Ev Sahipliği Yapabilir 19 Dk önce EA FC 25'te Gol Müzikleri Yer Alacak 1 Saat önce Ballad of Antara'dan Dikkat Çekici Oynanış Videosu 2 Saat önce Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler