Mass Effect 2'den İlginç İstatistikler

07.09.2010 16:36 Samet Konuksal


 
 
     Senenin en iyi RPG oyunlarından birisi olan, Bioware'in müthiş yapımı Mass Effect 2'den bazı istatistik bilgileri yayınlandı. 
 
     IGN'de yayınlanan bilgilere göre Mass Effect 2'den en az oynanan sınıf Engineer olurken, en çok tercih edilen sınıf Soldier olmuş. Ayrıca Mass Effect 2'yi oynayan kişilerin %80'i oynadığı karakteri erkek olarak kullanmayı tercih etmiş. Yine, oyunu oynayan kişilerin %80'i karakterinin yüzünü düzenleme sistemini kullanmış.
 
     Bunların yanı sıra Mass Effect 2'yi oynayanların %50'si kadar kişilerin, Mass Effect 2'yi oynayıp bitirdiği dikkatlere çarparken, yine aynı yüzdedeki kişiler, ilk oyundaki kaydını ikinci oyuna aktarmış. Oyunu oynayıp bitiren kişilerin ortalama 66 saatte bitirdiği de verilen istatistikler arasında.
 
     İstatistik bilgilerinden en ilginçlerine gelecek olursak, PC üzerinde Mass Effect 2'yi oynayan iki kişinin oyunu 28 kez bitirdiği yazılırken, oyunun Xbox 360 versiyonunu dört kişi 23 kez bitirmiş. Bu kişilerin ortalama oyunu bitirme süreleri ise 33 saat olarak verilmiş. Ayrıca, oyunu oynayanların %15'inin oyunda geçen diyalogları direk olarak geçtiği de ek olarak verilen istatistikler arasında.
 
     Bunların yanı sıra serinin yapımcısı Casey Hudson, bu istatistik bilgilerinin üçüncü oyunu yaparken kendilerine yardımcı olacağını söyledi. Mass Effect 2'nin PC ve Xbox 360'da bıraktığı etki bunlar. Bakalım önümüzdeki sene aynı oyun, PS3'de nasıl bir etki bırakacak?
 
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mass Effect 2 Platformlar: PC XBOX 360 PS3 Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 29 Ocak 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, 30. Yıl Dönümüne Özel PlayStation 5 ve Pro Konsollarını Duyurdu 19 Eylül Nintendo ve Pokemon Şirketi Palworld'e Telif Hakkı Davası Açtı 19 Eylül Switch 2'ye Ait Olduğu Bildirilen Görseller Sızdırıldı! 19 Eylül Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 19 Eylül Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 19 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler