Modern Zamanda Assassin's Creed Beklemeyin

20.07.2013 08:58 Alkan Adakaner

 
     Assassin's Creed serisi çok çeşitli tarihsel dönem ve mekanlarda geçiyor. Oyuncuları en çok memnun eden şey de bir bakıma oyunun farklı mekan ve zamanlarıdır. Tabi her oyuncu sıradaki yapımın farklı bir dönemde geçmesini bekliyor doğal olarak. Modern dönem de bunlardan bir tanesi.
 
    Assassin's Creed IV: Black Flag baş yazarı Darby McDevitt'in açıklamasına göre oyuncuların böyle bir beklenti içine girmemesi gerekiyor. Tarihsel oyunlar geliştirmeyi sevdiklerini söyleyen McDevitt, modern zamanlarda oyun geliştirme gibi bir amaçlarını olmadığını vurguluyor.
 
    Ubisoft'un bir tanesi Black Flag olmak üzere şu an 3 Assassin's Creed oyunu üzerinde çalıştığını göz önüne alırsak diğer iki oyunun da farklı tarihsel dönemlerde geçeceğini artık biliyoruz. Bakalım Japonya'ya veya kadim Mısır'a yolculuk yapacak mıyız?

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed IV: Black Flag Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Switch 2'ye Ait Olduğu Bildirilen Görseller Sızdırıldı! 1 Saat önce Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 3 Saat önce Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 4 Saat önce Empire of the Ants Oyunundan 1 Saatlik Oynanış Videosu Yayınlandı 4 Saat önce Söylentilerin Ardından Take Two, GTA 6'nın 2025'te Çıkacağını Doğruladı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler