Star Wars Jedi Serisinin Yeni Oyunu Geliyor! İşte Detaylar

18.09.2024 13:37 Mehmet Tandoğan

 
 
Electronic Arts tarafından biz oyun severlere sunulan ve Star Wars evrenini konu alan aksiyon macera serisi Star Wars Jedi'ın son oyunu şu anda geliştirme aşamasında bulunuyor. Açıklanan detaylara göre en yeni devam oyunu için heyecanlı bekleyiş başladı.
 
Respawn Entertainment tarafından geliştiriliyor
 
 
 
Electronic Arts eğlence ve teknoloji başkanı Laura Miele, Electronic Arts'ın Yatırımcı Günü (2024) sunumunda, Star Wars Jedi Fallen Order ve Star Wars Jedi Survivor'ın sonraki olaylarını konu alan yeni oyunun geliştirildiğini doğruladı. Serinin son oyunu olacağı belirtilen yeni proje, Respawn Entertainment stüdyosu tarafından yapım aşamasında.
 
Miele konu hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu ve şunları söyledi: "40 milyondan fazla Star Wars hayranı Cal Kestis'in güçlü bir Jedi olma serüveniyle bağ kurdu. Respawn bu heyecan verici hikayenin son bölümünü oyunculara ulaştırmak için çok çalışıyor."
 
Serinin en son çıkan oyunu Star Wars Jedi: Survivor, 28 Nisan 2023 tarihinde PlayStation 5, Xbox Series ve PC (Steam ve Epic Games Store üzerinden) piyasaya sürüldü. PlayStation 4 ve Xbox One konsolları için de geçtiğimiz gün satışa sunuldu.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Yepyeni State of Play Sunumuna Ev Sahipliği Yapabilir 42 Dk önce EA FC 25'te Gol Müzikleri Yer Alacak 1 Saat önce Ballad of Antara'dan Dikkat Çekici Oynanış Videosu 2 Saat önce Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler