The Stone of Madness 2025'in Başlarında Piyasaya Sürülecek

26.08.2024 16:28 Umut Tandoğan

 
 
İlk olarak Ağustos 2020'de duyurulan gerçek zamanlı taktiksel gizlilik oyunu The Stone of Madness, yayıncı Tripwire Presents ve geliştiricileri The Game Kitchen ile Teku Studios tarafından 2025'in başlarında PlayStation 5, Xbox Series, Switch ve Steam ile Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacak.
 
The Stone of Madness, 18. yüzyıl İspanya’sında, Pireneler'de yer alan yıpranmış bir Cizvit manastırında geçen, gerçek zamanlı taktiksel bir gizlenme oyunudur. Bu manastır, bir akıl hastanesi ve engizisyon zindanına ev sahipliği yapmaktadır. Acımasız cezalar, delilik ve umutsuzlukla boğuşan beş mahkûm, yeteneklerini ve kaynaklarını bir araya getirerek korkularıyla yüzleşmek, delirmeyi engellemek, Manastır’ın gizemlerini ortaya çıkarmak ve kaçmanın bir yolunu bulmak için çabalar.
 
Bu kadar korunaklı bir manastırdan kaçmak kolay bir iş değildir, ancak Agnes, Leonora, Eduardo, Amelia ve Alfredo bunu başarmaya kararlıdır. Beş karakterin her birini sırayla kontrol et ve büyü yapma, hedefleri suikastla ortadan kaldırma, düşmanları oyalama, kötü ruhları sersemletme, ulaşılması zor bölgeleri keşfetme gibi daha birçok benzersiz, geliştirilebilir yeteneği kullan.
 
Etrafını keşfet ve Manastır’da dağılmış ipuçları ve araçları bulmak için karakterlerin yeteneklerini birleştir. Ancak dikkatli ol, olmaman gereken bir yerde yakalanırsan, gardiyanlar size karşı nazik olmayacaktır.
 
Oyunun Hikaye Fragmanı

 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4 İçin Zombi Temalı Fan Yapımı Genişleme Yayınlandı 24 Dk önce Until Dawn Remake'in PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 44 Dk önce Star Wars Jedi: Survivor İçin Yeni Güncelleme: Denuvo Kaldırıldı 1 Saat önce Bir Dönemin En Çok Oynanan Oyunu Flappy Bird Geri Dönüyor 2 Saat önce Park Yönetim Oyunu Planet Coaster 2 Çıkış Tarihi Belli Oldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler