To the Moon PS5 ve Xbox Series'e Geliyor

29.08.2024 12:26 Mehmet Tandoğan

 
 
Serenity Forge, Freebird Games tarafından geliştirilen rol yapma macera oyunu To the Moon mevcut nesil konsollara geliyor. Açıklanan detaylara göre oyun PlayStation 5 ve Xbox Series için çıkış yapmaya hazırlanıyor. Oyunun henüz bir çıkış tarihi açıklanmadı.
 
To the Moon konsollara genişliyor
 
 
 
To the Moon şu anda yayıncı XD aracılığıyla Switch, iOS, Android ve PC platformu için mevcut durumda. Oyunun PC sürümü Steam mağazası üzerinden satışta. Dr. Rosalene ve Dr. Watts'ın tuhaf macerasına konu olduğumuz yapımda insanlara son bir kez daha şans verebiliyor ve ilgi çekici olayların karşımıza çıktığını görebiliyoruz.
 
Hastalar son nefesini vermeden önce karakterlerimiz hayatlarında yapmak isteyip de yapamadıkları şeyi yerine getiriyor. Bazen insanlar görmediği birini görmek ve son kez adım atmak istediği bir yere varmak istiyor. İşler bu durumdayken biz de onların isteklerini yerine getirmek için elimizden geleni yapmak durumunda kalıyoruz.
 
To the Moon içerisinde bildiğiniz üzere piksel grafikler bulunuyor ve oldukça rahatlatıcı bir deneyim sunuyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
LCK Bölgesel Finalleri Başladı! 10 Dk önce Space Marine 2 İçin İlk Güncelleme Performansı Arttırıyor 13 Eylül Fallout 4 İçin Zombi Temalı Fan Yapımı Genişleme Yayınlandı 13 Eylül Until Dawn Remake'in PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 13 Eylül Star Wars Jedi: Survivor İçin Yeni Güncelleme: Denuvo Kaldırıldı 13 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler