ARK: Survival Ascended Xbox Series X ve PC Grafik Karşılaştırması

25.11.2023 14:32 Mehmet Tandoğan

 
 
Studio Wildcard tarafından oyunculara sunulan dinozor temalı hayatta kalma oyunu ARK: Survival Ascished Xbox Series X'te Erken Erişim olarak yayınlandı. Oyun bir süredir PC için mevcut ve bugüne kadarki en sıkıntılı PC oyunlarından biri. Şimdi ise Xbox Series X sürümü ile PC grafik ayarları karşılaştırıldı. 
 
Birçok sahne ve ortam karşılaştırıldı
 
 
 
Yayınlanan karşılaştırma videosunda içerik üreticisi Axrora oyundaki birçok sahneyi karşılaştırdı. PC sürümü epik ayarlara getirildi ve hem Xbox Series X hem de PC sürümleri 4K çözünürlükte çalışıyordu. Oyunun PC'de Native 4K olup olmadığı henüz belli değil. 
 
Bakacak olursak Ark: Survival Ascended'in PC sürümü, Xbox Series X versiyonundan çok daha iyi görünüyor. Gölgeler ve diğer efektlerden arazideki küçük nesnelere kadar her şey PC'de daha net. Birçok noktada Xbox Series X sürümünün eski nesil bir sürüm gibi göründüğü belirtiliyor. 
 
Ark: Survival Ascended, 2024 yılı sonuna kadar Erken Erişim olarak kalacak. 
 
İşte karşılaştırma videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
ARK: Survival Evolved Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Studio Wildcard Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Survival Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
LCK Yaz Mevsimi 2024 Şampiyonu Hanwha Life Esports Oldu! 08 Eylül Yeni Starfield Modu İç Ortam Aydınlatmasını Geliştiriyor 08 Eylül Cyberpunk 2077, 300'den Fazla Modla 8K'da Çalıştırıldı 08 Eylül Silent Hill 2 Remake ve Orijinal Sürüm Grafik Karşılaştırma Videosu 08 Eylül Crazy Taxi Remake'ten Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı! 08 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler