Amazon'un Electronic Arts'ı Satın Alacağı Bildiriliyor!

26.08.2022 20:32 Mehmet Tandoğan

 
 
USA Today (haber) kaynaklarına göre Amazon'un FIFA, Madden ve Apex Legends yayıncısı Electronic Arts'ı satın almak için resmi bir teklifte bulunacağı bildiriliyor. Kısa süre önce EA'nın bir süredir aktif olarak bir satış veya birleşme peşinde olduğu iddia edilmişti.
 
Mayıs ayında bir başka rapora göre EA, yakın zamanda Disney, Apple, Amazon ve Comcast-NBCUniversal ile potansiyel bir anlaşma konusunda görüşmelerde bulunduğu iddia edildi.
 
Firmaların birleştiği ve birçok firmanın satılıp alındığı bu dönemde, piyasaya hakimiyet sağlayan şirketler yerini daha da kalıcılaştırmaya çalışıyor. Yine geçtiğimiz dönemde İsveç merkezli Embracer Group, Crystal Dynamics, Eidos ve Square Enix Montreal stüdyolarını bünyesine katacağını açıklamıştı ve bu satın alım şu anda resmi olarak da sona erdi. 
 
Bir diğer yandan Microsoft, geçtiğimiz süreçte Activision Blizzard'ı 68,7 milyar dolara satın almak bir anlaşmada bulunmuştu. Bu anlaşmanın önümüzdeki ay Federal Ticaret Komisyonu (FTC) tarafından onaylanabileceği bildirildi. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Amazon Platformlar: PC Mobil Geliştirici: Amazon Dağıtıcısı: Amazon Tür: Yazılım Çıkış Tarihi: 5 Temmuz 2001
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Space Marine 2 İçin İlk Güncelleme Performansı Arttırıyor 13 Eylül Fallout 4 İçin Zombi Temalı Fan Yapımı Genişleme Yayınlandı 13 Eylül Until Dawn Remake'in PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 13 Eylül Star Wars Jedi: Survivor İçin Yeni Güncelleme: Denuvo Kaldırıldı 13 Eylül Bir Dönemin En Çok Oynanan Oyunu Flappy Bird Geri Dönüyor 13 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler