Bioware: Mass Effect'in Yan Oyunları Gelebilir

14.05.2013 07:33 Alkan Adakaner


     Bioware'in Mass Effect evrenini oldukça büyük tasarlandığını ve Shepard ile ekibinden sonra bile anlatacak çok şey olduğunu biliyoruz. Anlaşılan Bioware sadece Shepard'ınki gibi dev hikayeler değil, küçük yan oyunlara da ilgi duyuyor. Stüdyodan Casey Hudson'ın açıklamaları şu şekilde:
 
    "Mass Effect evreninde söylenebilecek çok şey var. Geniş bir senaryo gidişatına bağlı olmayan bir şeyler yapmak hoş olurdu. Örneğin Citadel'deki özel bi dedektifin öyküsü gibi ya da C-Sec'teki Garrus'un öyküsünü detaylandırmak gibi."
 
     Özellikle Playstation Vita veya Nintendo 3DS gibi platformlarda bu tür öyküleri oynamak güzel olabilir. Geliştiriciler oyun sonunu parayla satmak yerine, bu tür yan hikayelerle DLC yaparak karşımıza çıkabilirler.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mass Effect 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 6 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler