CD Projekt: Küçük DLC'lere Ücret Ödemeyin

The Witcher 2 konsol oyuncuları tarafından büyük merakla bekleniyor
07.03.2012 10:47 Alkan Adakaner


      Bu nesilde indirilebilir içerikler o kadar popüler oldu ki artık hemen hemen her oyun için standart hale desek yanlış olmaz. Arada Journey gibi istisnalar olsa da artık ücretli indirilebilir içerik sunmaya oyun yok gibi.
 
      Özellikle Capcom gibi bazı firmalar giysilere bile yüksek ücretler isteyerek sinirlerimizi bozmuyor değil. Ne de olsa indirilebilir içerikler artık büyük bir gelir kapısı haline geldi. Eskiden dolu dolu içerikler sunmak için çalışan firmalar şimdi resmen içeriği kısıtlama yoluna gidiyorlar.
 
     Neyse ki CD Projekt gibi bazı firmalar da yok değil. Bu firmanın yetkililerinden The Witcher II'nin görev tasarımcısı Mateusz Tomaszkiewicz oyuncuları sömürmeye çalışan firmalara karşı bazı açıklamalar yaptı: "Bütün küçük indirilebilir içeriklerin ücretsiz olması gerektiğini düşünüyorum."
 
    "Bana göre küçük indirilebilir içeriklere para ödememeniz gerekir. Daha önceki genişletme paketleri gibi oyunlara saatlerce sürecek oynanış sunacak ek paketlerin satılması ile ilgili bir sorunum yok. Ama müşteriler kişisel eşyalar gibi küçük indirilebilir içerikleri satın almaya zorlanmamalılar."
 
     Piyasada CD Projekt gibi ilkeli, oyuncuların çıkarlarını da gözeten ve onları dolu bir cüzdan olarak görmeyen firmaların da olması çok sevindirici.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 2 : Assassins of Kings Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Atari Tür: RPG Çıkış Tarihi: 17 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dragon’s Dogma II İçin Dev Güncelleme: Casual Mod Eklendi 24 Dk önce Hayatta Kalma Macera Oyunu Exelio Duyuruldu: İşte Fragman 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 20'de Playoff Etabı 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 2 Saat önce Electronic Arts Yeni Skate Oyunu İçin Tarih Verdi: İşte Yeni Detaylar 17 Eylül Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 17 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler