DOOM + DOOM II'nin Yenilenmiş Sürümü Duyuruldu

09.08.2024 13:03 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Bethesda Softworks ve geliştiriciliğini id Software ekibinin üstlendiği ilk iki DOOM oyununun birleştirilmiş yeniden sürümü ve çok sayıda ek içerikten oluşan DOOM + DOOM II resmi olarak duyuruldu. Açıklanan detaylara göre paket PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkışını gerçekleştirecek. Oyunun PC sürümü ise Steam, Epic Games Store, GOG ve Microsoft Store'da mevcut olacak.
 
Yenilenmiş sürümlerle 90'lı yılların oyunu günümüze ulaşıyor 
 
 
 
Açıklanan detaylara göre DOOM + DOOM II paketi 10 dolarlık bir fiyatta satışa sunulacak. DOOM veya DOOM II'ye sahip olan kullanıcılar DOOM + DOOM II paketine ücretsiz yükseltme alabilecek. Dolayısıyla herhangi bir ek ücret ödemenize gerek kalmayacak.
 
Id Software tarafından geliştirilen ve ilk olarak 1993 yılında piyasaya sürülen DOOM, birinci şahıs bir nişancı aksiyon deneyimini bizlere sunuyor. Eleştirmenler ve oyuncular tarafından beğenilen devam oyunu DOOM II ise 1994 yılında piyasaya sürüldü ve şimdi DOOM + DOOM II paketiyle yenilenmiş bir sürüme sahip durumda.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Yeni Oyun Duyuruları Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Oyun Sektörü Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sega'nın Mobil Oyunu Yakuza Wars Beklenenden Erken Ortaya Çıktı 09 Eylül Valve'ın Deadlock Oyunu Henüz Çıkmadan Hilecilere Yenik Düştü 09 Eylül PlayStation 5 Pro Konsolu Yarınki Etkinlikte Tanıtılabilir 09 Eylül Carmen Sandiego Reboot Duyuruldu: İkonik Hırsız Geri Dönüyor 09 Eylül Days Gone Yönetmeni Karakterin Astro Bot'a Eklenmesinden Rahatsız 09 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler