EA: "Mass Effect 3, Wii U Duyurularının En İyisi"

07.06.2012 16:09 Tunahan Başol


     Salı günü gerçekleşen Nintendo'nun E3 konferansında, Wii U için Mass Effect 3'ün duyurulması çoğu oyuncu için sürpriz olmuştu. Bu konu hakkında EA CEO'su John Riccitiello, Mass Effect 3'ün Wii U için duyurulan en iyi oyun olduğunu söyledi.
 
     "Nintendo'nun sunumunu izledik ve Mass Effect 3 için çok fazla alkış vardı. Bunun için mutluyuz" açıklamasını yapan John Riccitiello, "Aslında en çok alkış alanın Mass Effect 3 olduğunu düşüyorum. Bu bana Mass Effect 3 duyurusunun Wii U'nun duyurları arasında en iyisi olduğunu gösteriyor. Bunun için memnunum." ifadesini kullanarak açıklamalarına devam etti.
 
     Oyunun Wii U sürümünün nasıl oynanacağı hakkında pek fazla bilgi yok. Wii U'nun tablet kontrolcüsü dışında duyurulan "Pro Controller"ın desteklenmesi de oyuncular açısından iyi olacaktır.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mass Effect 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler