Epic Games Bu Hafta 589 TL'lik Oyunu Ücretsiz Veriyor!

30.08.2024 17:18 Mehmet Tandoğan

 
 
Her hafta ücretsiz oyun ve oyunları sunan Epic Games yeni oyunlar dağıtmaya devam ediyor. Epic bu hafta oyunculara rol yapma efsanesi Fallout Classic Collection'ı ve spor oyunu Wild Card Football'u tamamen bedava sunuyor. Oyunları 5 Eylül Perşembe günü Türkiye saati ile 18:00'e kadar kütüphanenize ekleyebilirsiniz.
 
Önümüzdeki hafta Football Manager 2024 ve Sniper Ghost Warrior Contracts oyunları bedava dağıtılacak. 
 
Fallout Classic Collection 
 
 
 
CRPG türünü canlandıran klasik kıyamet sonrası rol yapma koleksiyonunda Fallout, Fallout 2, Fallout Tactics: Brotherhood of Steel oyunları yer alıyor.
 
- Epic Games sayfası
 
Wild Card Football
 
 
 
Wild Card Football, özel güçlendirmelere, kural bozan yeteneklere, aksiyonun gidişatının bir anda değiştirilebilmesine olanak tanıyan benzersiz Wild Card sistemine ve 7'ye 7 takım odaklı oynanışa sahip, arcade tarzı eğlenceli bir hızlı futbol oyunu olarak karşımıza çıkıyor. 
 
- Epic Games sayfası

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Epic Games Platformlar: PC Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Epic Games Tür: Platform Çıkış Tarihi: 6 Aralık 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Bu Hafta 689 TL'lik Oyunu Ücretsiz Veriyor! 1 Saat önce GIST 2024 Fuarı Başladı: Neler Sunuyor? 2 Saat önce 2si1: Hogwarts Legacy 2 Onaylandı 3 Saat önce NewGamePlus: eFootball'a Resmi Türkçe Spiker Desteği Yolda 4 Saat önce LCK Bölgesel Finalleri Başladı! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler