God of War Geliştiricisinin Yeni Bir IP Üzerinde Çalıştığı Bildiriliyor

05.08.2024 15:39 Mehmet Tandoğan

 
 
God of War geliştiricisi olarak karşımıza çıkan SIE Santa Monica Studio’nun yepyeni bir IP üzerinde çalıştığı bildiriliyor. Şu ana kadar God of War'un hikayesinin henüz bitmediğini biliyoruz. Ancak ekip şu anda serinin yeni oyunu üzerinde değil de başka bir proje üzerinde çalışıyor olabilir.
 
Seri dışında yeni bir oyun bizlere sunulabilir 
 
 
 
ResetEra kullanıcısı tarafından ortaya çıkan bilgilere göre Santa Monica Studio'da karakter yöneticisi olarak çalışan bir geliştiricinin LinkedIn sayfası, yepyeni bir IP üzerinde çalıştıklarını gösteriyor. Durum böyle olunca hayranlar God of War serisinin yeni oyunu yerine başka bir oyuna odaklandığını düşünebilir. Ancak stüdyo sadece yeni IP üzerinde değil de arka planda iki farklı oyunu geliştiriyor olabilir.
 
SIE Santa Monica'nın duyurulmamış yeni bir oyun üzerinde çalıştığı son yıllardaki çeşitli iş ilanlarıyla açıkça ortaya çıktı. Ortaya çıkan sızıntı ve söylentilerle beraber Cory Barlog'un yeni oyun üzerinde yönetmen olarak yer aldığı belirtiliyor.
 
Açığa çıkan bu bilgilerle beraber God of War serisine ne olacağı ilerleyen süreçte resmiyete kavuşacak. Diğer taraftan yeni proje hakkında da çeşitli detaylar elde edebileceğiz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Carmen Sandiego Reboot Duyuruldu: İkonik Hırsız Geri Dönüyor 18 Dk önce Days Gone Yönetmeni Karakterin Astro Bot'a Eklenmesinden Rahatsız 4 Saat önce Rockstar Games'ten GTA 6 İçin Heaven 17 Şarkı Grubuna Komik Teklif 5 Saat önce Astro Bot İçin Yeni Ücretsiz DLC Yolda: İşte Detaylar 7 Saat önce Expeditions: A MudRunner Game'in 1. Sezonu Neler Sunuyor? 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler