Halo 3 PC Beta Testi Haziran Ayının İlk Yarısında Düzenlenecek

25.05.2020 09:32 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici 343 Industries, Halo: The Master Chief Collection PC versiyonunun parçası olan Halo 3 PC beta testinin Haziran ayının ilk yarısında düzenleneceğini duyurdu.

Beta testine Halo Insider programına dahil kullanıcılar arasından seçilenler katılabilecek.

Beta testinin yakında başlayacak olması çıkış tarihi hakkında da fikir veriyor.

Halo: Combat Evolved Anniversary beta testi Şubat ayının başlarında başladı ve tam sürüm 3 Mart'ta çıktı. Halo 2: Anniversary beta testi Nisan ayının ortalarında başladı ve tam sürüm 12 Mayıs'ta çıktı.

Halo: The Master Chief Collection PC versiyonu tamamlanmaya yaklaşıyor. Halo: Reach, Halo: Combat Evolved Anniversary ve Halo 2: Anniversary'den sonra sırada Halo 3, Halo 3: ODST ve Halo 4 var. Halo: The Master Chief Collection Steam'de 61,00 TL ve Microsoft Store'da Xbox Game Pass'e dahil. Her bir oyunu tek olarak almak mümkün.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
HALO 3 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 26 Eylül 2007
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Hearts 3 Tüm Ortamları Yenileyen 4K Doku Paketine Kavuştu 1 Saat önce VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında Son Hafta Başlıyor! 1 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Grup Aşaması Tamamlandı! 08 Temmuz Cities Skylines 2'nin Konsol Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 08 Temmuz Rogue Company Oyunundan Dr. Disrespect Kozmetikleri Kaldırıldı 08 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler