Mass Effect 3 Türkçe Yama Projesi Başladı

16.03.2012 19:04 Levent Polater


    Oyun Çeviri ekibinden müthiş bir haber! Oyun dünyasının en popüler oyunlarına Türkçe yama yapmayı kendine görev bilen hünerli ekip, şimdi de gözünü Mass Effect 3'e dikti.
 
    Yoğun bir diyalog ve metin içeriğine sahip olan oyunun Türkçe yama projesine başladığını dile getiren Oyun Çeviri, bu duyuruyu Türkçe altyazılı bir tanıtım videosu ile gerçekleştirdi. Hem bu sefer Mass Effect 2'nin aksine üçüncü yapım, tamamen Türkçe olarak karşımıza çıkacakmış.
 
     Oyun Çeviri'nin ilgili forum başlığına buradan ulaşabilirken, Türkçe altyazılı tanıtım videosunu aşağıda bulabilirsiniz:
 
Teşekkürler Okan Şen

[DHVIDEO=4332]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mass Effect 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 6 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 40 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler