Mass Effect 3 Yapımı Tamamlandı

13.02.2012 13:16 Levent Polater


 
    BioWare'den Casey Hudson müjdeyi verdi, Twitter'dan Mass Effect 3 yapımının tamamlandığını söyleyen Hudson, yapımın Mart ayı çıkış tarihine yetişeceğini belirtti.
 
     Twitter'daki açıklamasında, yapım ekibini tebrik eden Hudson, bu hafta ve önümüzdeki diğer haftalarda Mass Effect hayranlarını çeşitli sürprizlerin beklediğine işaret etti. Oyunun yarın demosunun Xbox Live, PSN ve PC'deki yerini alacağı da belirtilmişti.
 
     Mass Effect 3, 9 Mart'ta, PC, PS3 ve Xbox 360 için çıkışını yapacak. Üçlemenin son oyunu olacak olmasıyla da ayrı bir önem teşkil ediyor ME 3.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mass Effect 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 6 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler