Mass Effect 3 için Büyük Bir Duyuru Yapılacak

Shepard'ın bu son macerası görkemli olacak gibi görünüyor
28.09.2011 08:14 Alkan Adakaner


    Oyuncuların büyük bölümü bu yıl sonunda piyasaya çıkacak olan kaliteli yapımlara odaklandı. Buna rağmen 2012 yılının başında da merakla beklediğimiz oyunlar bulunuyor. Mass Effect 3 bunların arasında en iddialı olanlardan birisi.
 
     Bioware Shepard'ın macerasının sonra ereceği söylenen bu oyunla ilgili büyük bir duyuru yapmaya hazırlandığını açıkladı. Electronic Arts'tan Andy Katkin şu an Las Vegas'taki oyun fuarında kapalı kapılar ardında büyük bir duyurunun yapıldığını ve bu hafta içinde bu duyurunun halkla paylaşılacağını söyledi.

     Duyurunun içeriği ile ilgili malesef herhangi bir ipucu verilmedi, ama bunun multiplayer modlarla ilgili bir şeylerin olmasını bekliyoruz. Kim bilir belki de oyunun Wii U sürümü duyurulur.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mass Effect 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 6 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler