Mass Effect 3'e Metacritic Şoku

06.03.2012 17:08 Samet Konuksal


     Bugün yaptığı çıkışıyla birlikte gelen inceleme notlarında oldukça yüksek puanlar aldığını gördüğümüz Mass Effect 3'ün kullanıcı yorumları, bir o kadar zıt durumda. Metacritic sitesinde kullanıcılar, oyunu eleştirmeye devam ediyor.
 
     Mass Effect 3'ün Metacritic sayfalarına bakıldığında oyunun 9.3 inceleme ortalamalı PC sürümünün kullanıcı ortalamasının 2.2 olması, yine 9.3 inceleme ortalamalı PS3 sürümünün 2.9 kullanıcı ortalaması ve 9.4 inceleme ortalamasına sahip X360 sürümünün 4.3 kullanıcı ortalamasıyla yoluna devam etmesi, epey şaşırtıcı bir durum.
 
     Geçtiğimiz dönemde Modern Warfare 3 adına da gördüğümüz aynı durumda kullanıcılar bu kez, BioWare'in Mass Effect atmosferini bozduğunu düşünüyor. Tabi atmosferin yanı sıra grafikleri eleştiren ve Mass Effect 3'ün çıkışından önce DLC'lerinin gözükmesine bozulan da epey fazla. 
 
     X360 sürümü için buraya, PC sürümü için buraya ve PS3 sürümünün Metacritic sayfası için de buraya tıklayabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mass Effect 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 6 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 54 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler