Mass Effect 3'ün Sonunda Reaper'lar Kazanabilir

Ekibimiz çok güçlü, ama yenilmez değil
25.08.2011 08:43 Alkan Adakaner


     Mass Effect 3'ün sonunda Kumandan Shepard'ın ölebileceği yönünde bir çok tahmin var. Aslında böyle bir şey olursa hiç şaşırmayacağız, çünkü üçleme sona eriyor. Peki herkesin ölebileceğini düşünmüş müydünüz?
 
     Bioware'den Mike Gamble'ın açıklamasına göre eğer Shepard başarısız olursa Reaper'lar evrendeki tüm biyolojik yaşamı yok edebilirlermiş. Yani oyunun sonunda bir "epic fail" ile karşılaşmamız mümkün, çünkü herşey bize bağlı.
 
     Gamble, Mass Effect 3'te en azından bir tane kötü son olduğunu söylüyor. Özellikle ilk iki oyunun "kayıt" dosyalarını saklayanların daha dikkatli olmasını öneriyorum, çünkü yıllar boyunca bekledikten sonra yok olmuş bir evrenle karşılaşmak isteyeceğinizi sanmıyorum.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mass Effect 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 6 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler