Moıbil Oyun Star Wars: Galaxy of Heroes PC'ye Çıktı

18.07.2024 13:05 Mehmet Tandoğan

 
 
Electronic Arts tarafından daha önce mobil platformlar için çıkışını gerçekleştiren sıra tabanlı taktik macera oyunu Star Wars: Galaxy of Heroes’un PC versiyonu yayınlandı. Şu anda erken erişim olarak bulunan PC sürümü, kapalı beta testinin ardından kullanıcılara sunuldu.
 
Star Wars: Galaxy of Heroes sekiz buçuk yıldır piyasada
 
 
 
EA stüdyosu Capital Games'in geliştirme ekibinden gelen mesajda şu ifadeler yer aldı: “Kapalı beta testine katılan ve galaksiyi en sevdiğimiz Star Wars kahramanları ile donatan oyunculara teşekkür etmek istiyoruz. Geri bildirimleriniz bizler için önemli ve buna göre oyunumuzu şekillendiriyoruz.”
 
Star Wars: Galaxy of Heroes, bildiğiniz üzere ilk olarak Kasım 2015 yılında mobil cihazlar için piyasaya sürüldü ve oyun o zamandan bu yana kullanıcı sayısını arttırmaya devam etti. 8.5 yıl boyunca piyasadaki yerini koruyan bu yapım, oyuncular tarafından çok oynanmaya devam ediyor. Daha önceden PC platformunda emülatörler aracılığıyla oynanan oyun şimdi ise resmi olarak yerini alıyor.
 
Oyunun PC sürümünde yüksek çözünürlük destekleri bulunuyor. Bunun yanı sıra kenar yumuşatma desteği ve kare hızını iki katına çıkarabilecek yenilikler bulunuyor. Ayrıca oyunu 60 fps'te oynayabiliyorsunuz.
 
 
 
Oyunun oyuncuya sundukları:
 
Efsane karakterlerle ve dolu çevre unsurları ile beraber yer alabileceğimiz ve hem karanlık hem de aydınlık tarafın kahramanları ile beraber ilerleyebileceğimiz yapımda sıra tabanlı taktik savaş sistemi yer alıyor. Bu sistemle beraber kendi ekibimizi kurabiliyor, istediğimiz şekilde ekibimize farklı karakterleri dahil edebiliyor ve bununla beraber üst düzey bir yapı ile karşı karşıya kalabiliyoruz. Elbette kendi karakterlerimizi en iyi şekilde değerlendirebileceğimiz ve daha fazla detaylarla beraber karşı karşıya kalabileceğimiz yapımda karakterleri yükseltebiliyor, yeni yeteneklerin kilidini açabiliyor ve hem Karanlık Taraf hem de aydınlık tarafın karakterleriyle beraber ilerlemek durumunda kalabiliyoruz.

Bunun dışında elbette kendi ekibinizi kurarken istediğiniz taraftan karakterler elde edebilir, onların gücünden ve becerilerinden yararlanabilir ve daha fazla sistemi ve yeteneği burada açabiliyorsunuz. Her bir karakterin farklı özellikleriyle ve istatistikleriyle beraber ilerleyebileceğiniz yapımda yapacağınız seçimlerle beraber taktik savaşlar içerisinde elbette savaşın gidişatını değiştirebiliyor, üst düzey sistemlerle karşı karşıya kalabiliyor ve arenalara adım atabiliyorsunuz. Farklı oyun modları ile beraber ön plana çıkan yapımda istediğiniz gibi kendi hikayenize kaldığınız yerden devam edebiliyor, karakter odaklı yapı ile beraber rakiplerinizi yenebiliyor ve zirvelere ulaşmak durumunda kalıyorsanız hem tek oyunculu hem de çok oyunculu bir sistemle karşı karşıya kaldığınız yapımda çevrimiçi kısımda elbette listelerdeki zirvelere ulaşmak tamamen sizin işinize kalıyor.
 
Oyuna giriş yaparak her gün istediğiniz şekilde farklı bonuslar elde edebiliyor ve galaksiyi kahramanların ötesine ulaştırmak durumunda kalıyorsunuz. Takım savaşlarına katılabileceğiniz ve arenaları adımı atabileceğiniz oyunda Star Wars evreninden aşina olduğunuz ortamlara, karakterlere, araçlara, silahlara ve çok daha fazlasına sahip olabiliyor ve arenaya hazır elit takımlarla beraber ilerlemek durumunda kalıyorsunuz. Zaten bu tarz oyunlarda siz de biliyorsunuz ki her bir oyuncu farklı bir deneyim elde edebiliyor ve kendi deneyiminizi burada özelleştirip kişiselleştirebiliyorsunuz. Aynı zamanda yapım içerisinde The Mandalorian, Star Wars™: The Force Awakens, Rogue One™: A Star Wars™ Story, Star Wars™: The Last Jedi™, Star Wars™: The Bad Batch ve daha fazlasından karakterlerle beraber ilerlemek durumunda kalıyor ve sıra tabanlı strateji içerisinde kendinizi bulabiliyorsunuz.
 
 

Oyunda bildiğiniz üzere ve bahsettiğimiz gibi sıra tabanlı bir sistem bulunuyor. Bu taktik savaşlar ile beraber istediğiniz oyun tarzını oyuna dahil edebiliyor ve doğrudan hızlı bir şekilde ilerleyebiliyorsunuz. Aynı zamanda kendi karakterlerinizi geliştirebileceğiniz ve farklı silahlarla beraber ilerleyebileceğiniz yapımda her bir karakterle farklı şekillerde uğraşabiliyorsunuz, aynı zamanda onların seviyelerini artırabiliyor ve istatistiklerini yükseltebiliyorsunuz. Oyunda hem daha güçlü bir karaktere sahip olabiliyor hem de güçlü silahlarla beraber düşmanları ortadan kaldırabiliyorsunuz. Yenilmez takım savaşlarına geçiş yapabileceğiniz ve yenilmez takımlarla ilerlemeye başlayabileceğiniz yapımda aynı zamanda karakterlerin özelliklerinin yanı sıra elde edeceğiniz silahların ve donanımların da bir hayli önemli olduğunu vurgulamak gerekiyor. Çünkü taktik savaşlar içerisinde elbette yapacağınız hamlelerle beraber hem elinizdeki silahları en iyi şekilde kullanabilir hem de çeşitli bonus ve avantajlar sayesinde de savaş ortamını kendi lehinize çevirmek durumunda kalıyorsunuz.
 
Bunun dışında oyunda kendi karakterlerinizi geliştirirken aynı zamanda üst düzey silah donanımlarıyla beraber yer alabilir ve geniş kütüphanesi ile beraber ön plana çıkan silahların kullanımı tamamen bize ait oluyor. İstediğiniz silahı kendi karakterinize takabileceğiniz ve bunlarla beraber daha da güçlü olabileceğiniz yapımında elbette nadirlik ve güçlülük seviyelerine göre farklı silahlar ve donanımlar karşınıza çıkabiliyor. En yüksek donanımlarla ve istatistiklerle beraber elbette nadirlik seviyesinin yüksek olduğu silahlara erişmek oldukça önem arz ediyor. Dolayısıyla oyun içerisinde ne kadar çok yüksek güce sahip olan bir silah elinizde bulunuyorsa buna göre daha fazla güçlü olabiliyor ve düşmanları kolay bir şekilde ortadan kaldırabiliyorsunuz. Elbette hikaye modu içerisinde ilerledikçe daha güçlü düşmanların karşısına çıktığınızı ve kendinizi daha fazla geliştirmek durumunda olduğunuzu görebiliyorsunuz. Yapım içerisinde bu tarz detaylarla beraber aslında bir ilerleme sisteminin olduğunu ve akabinde ise çeşitli bonuslarını sizlere sunulduğunu söyleyebiliyoruz.

Farklı şövalyelerle ve karakterlerle ilerleyebileceğimiz ve etraftaki şampiyonları toplayabileceğimiz yapımda dikkat çekici ortamlara geçiş yapabiliyor ve buralarda sürekli olarak kendi karakterlerimize düşmanlarına kapışırken görebiliyoruz. Bunun dışında hayalimizdeki takımı oluşturmak için elbette efsanevi Star Wars kahramanlarının kilidini açabiliyor ve istediğimiz gibi kilidini açtığımız karakterleri ilerlemek durumunda kalıyoruz. Luke Skywalker, Darth Vader, Han Solo, Yoda ve çok daha fazlasıyla beraber kendi ekibimizi kurabiliyor, bu ekibi istediğimiz şekilde güçlendirebiliyor ve galaktik savaşlara burada katılım sağlayabiliyoruz. Yenilmez takımla beraber ilerlemeye çalıştığımız ve savaşlara girerek tamamlayıcı yeteneklerle beraber ön plana çıkmaya başladığımız yapımda elbette sıra tabanlı strateji içerisinde kendi taktiklerimizi benimseyebiliyor ve kendi planlarımızı oyuna dahil edebiliyoruz. Bu sayede her bir oyuncu farklı bir deneyim elde edebiliyor ve kendi deneyiminizi burada özelleştirip kişiselleştirebiliyorsunuz.
 
 
 
Bu tarz oyunlarda siz de biliyorsunuz ki her bir an oyuncu farklı oyun taktiği ile beraber ön plana çıkabiliyor ve kendi sisteminizi oyuna dahil edebiliyorsunuz. Eğlenceli yeteneklerin kilidini açabileceğiniz, ekibinizi geliştirebileceğiniz ve stratejik hareketler üzerinde usta olabileceğiniz yapımda efsaneleri ve diğer karakterleri toplayabiliyor ve taktik savaşlar içerisinde elinizden geleni yapmak durumunda kalıyorsunuz.

Sıra tabanlı taktik savaşlar içerisinde bildiğiniz üzere bir siz bir de karşı takım olmak üzere tek tek hamlelerinizi gerçekleştirebiliyor ve yaptığınız hamleleri en iyi şekilde değerlendirmek ve öncesinde düşünmek oldukça önem arz ediyor. Örneğin bir karakterin canını azalttığınız zaman elbette diğer karakterle beraber o canı az olan düşmana vurabiliyor ve bir sonraki round'da onun sizi hamle kurmasını engelleyebiliyorsunuz. Dolayısıyla her bir karaktere hangi karaktere saldıracağını seçebiliyor ve hangi düşmanlarla beraber ön plana çıkabileceğini burada değerlendirebiliyorsunuz. Bunun dışında kullanacağınız silahların ve bonusların da seçimi tamamen size ait oluyor ve katıldığınız arena içerisinde stratejik sıra tabanlı savaşlara katılabiliyorsunuz.
 
Galaktik uzay savaşlarında yer alabileceğiniz ve aynı zamanda ekibinizle beraber efsanevi Star Wars karakterlerini toplayabileceğiniz yapımında yukarıda bahsettiğimiz gibi ikonik Star Wars karakterlerinin kilidini açabilir ve onların yeteneklerinden faydalanabiliyorsunuz. Aynı zamanda bu karakterleri istediğiniz gibi özelleştirebiliyor ve farklı kostümlerle beraber kişiselleştirebiliyorsunuz. Rüya takımınızı oluşturmak için doğrudan ekibinizi görebiliyor, ekibinizi istediğiniz şekilde düzenleyebiliyor ve hangi karakterin nerede olması gerektiğini tamamen siz karar verebiliyorsunuz. Karakterlerinizle beraber elbette savaşabiliyor, düşmanlara karşı gelebiliyor ve ne kadar çok düşman ortadan kaldırırsanız ve ne kadar çok görevi tamamlarsanız o kadar deneyim puanı kazanabiliyor ve seviye atlayabiliyorsunuz. Hem karakterlerinizin hem de profilinizin seviyesinin atladığı ve yükseldiği bu yapımda ne kadar çok yüksek seviyeye sahip olursanız o kadar çok güçlü donanımların sahibi olabiliyor ve böylece daha güçlü bir hale gelebiliyorsunuz. Rüya takımınızla beraber stratejik hamleler içerisinde kendinizi rakiplerinize karşı deneyebiliyor, onları yenebiliyor ve çevrimiçi modlar içerisinde elbette oyuncularla beraber kendi ekibinizi kapıştırabiliyorsunuz.
 
 

Çevrimiçi oyun modu içerisinde bildiğiniz üzere sıralama sistemi bulunuyor. Burada farklı ve yüksek sıralara ulaşmak için diğer oyuncuları yenmeniz gerekiyor. Elbette diğer oyuncular burada zorlu bir şekilde karşınıza çıkıyor ve üst düzey donanımlara sahip olursa elbette onları yenmek daha da zorlaşabiliyor. Dolayısıyla aksiyon dolu Star Wars dünyasında kendi hakimiyetinizi korumak için diğer oyunculardan güçlü olmak durumunda kalıyor ve elinize en iyi donanımları almak tamamen sizin işiniz oluyor. Zaten oyun içerisinde görevleri tamamlayarak ve çeşitli etkinliklere katılarak üst düzey donanımlar elde edebilir ve güçlü silahlara sahip olabiliyorsunuz. Bunun dışında elbette yüksek istatistikli ve yüksek yıldızlı karakterleri elde ederek burada daha güçlü ekip kurabiliyorsunuz. Ekibinizle beraber hızlı bir şekilde ilerleyebildiğiniz ve galaktik uzay gemisi savaşlarına da katılabildiğiniz yapımda sadece karakterlerle değil aynı zamanda uzay gemisi ile beraber de ilerlemek durumunda kalıyorsunuz.
Savaşa hazır ve savaş filosu ile beraber ilerleyebileceğiniz ve aynı zamanda ikonik gemileri toplayabileceğiniz bu yapımda kendi uzay geminizi inşa edebiliyor, bunu özelleştirebiliyor, güçlendirebiliyor ve kahramanlarınızın içindeki o gücü ortaya çıkarabiliyorsunuz. Filanız için özel mürettebatlar oluşturarak burada özel gemi yeteneklerini elde edebilir ve yeni yeteneklerin kilidini burada açabiliyorsunuz.

Dikkat çekici karakter tasarımları ile ve özellikleri ile beraber kendi ekibimizi toplayabileceğimiz ve şampiyonlara burada elde edebileceğimiz yapımında güçlü kahramanları işe alabiliyor, gemimizin yeteneklerini yükseltebiliyor, ikonik Yıldız gemileri ile beraber elbette arenalara atılabiliyor, uzay gemisi savaşlarına katılabiliyor ve sıra tabanlı strateji ile beraber kendi planlarımızı test etmek durumunda kalıyoruz. Oyunda bir yandan sıra tabanlı savaş sistemi bulunurken diğer yandan elbette rol yapma unsurları da bulunuyor. Dolayısıyla doğru strateji ile beraber savaşmak durumunda kaldığınız yapımda aynı zamanda alana doğru takviyeler gönderebiliyor ve savaşın gidişatını burada değiştirebiliyorsunuz. Diğer oyunculara karşı savaşabileceğiniz ve bölgeleri fethedebileceğiniz bir çevrimiçi modun da burada olduğunu söyleyebiliyor ve bu mod ile beraber çeşitli ganimetler toplayabilir ve ekibinizi yükseltebiliyorsunuz.

Kahramanlarınızı ve karakterlerinizi en iyi şekilde kontrol edebileceğiniz, onları yönetebileceğiniz, komuta edebileceğiniz ve yükseltebileceğiniz bir sistemle karşı karşıya kaldığınız yapımda Han Solo'nun "Never Tell Me the Odds", Obi-Wan Kenobi'nin "Mind Tricks", The Mandalorian'ın "Disintegrate" ve daha fazlası gibi özel hareketlerle karşı karşıya kalıyor ve düşmanlara karşı en iyi şekilde yer alabiliyorsunuz. Galaktik oyunlar içerisinde şampiyon olmak için elbette strateji sistemleri ile beraber haşır neşir olmaya çalışıyor ve büyük kitlelerle burada kapışmak durumunda kalıyorsunuz.
 
 
 
Çevrimiçi kısımda burada arkadaşlarınızla beraber baskınlara liderlik edebiliyor, sıra tabanlı rol yapma savaşlarında farklı patron savaşlarına doğru yelken açabiliyor ve onları ortadan kaldırarak özel ödüllerin sahibi olabiliyorsunuz. Özelleştirilebilir bir lonca kurabileceğiniz ve bu loncaya arkadaşlarınızı davet edebileceğiniz yapımda lonca savaşlarına da katılım sağlayabiliyorsunuz. Aynı zamanda hem kendi loncanızı geliştirebiliyor, seviyesini artırabiliyor ve farklı avantajlarla karşı karşıya kalabiliyorsunuz. Galaktik mücadelelerde elbette PVP modu ile beraber ön plana çıkabilir ve diğer oyuncularla beraber burada takım mücadelesine giriş yapabiliyorsunuz.

Bu tarz detaylarla beraber oyun içerisinde aynı zamanda mikro ödeme sistemleri bulunuyor. Bu ödeme sistemleri ile beraber elbette gerçek para yatırarak oyunda daha avantajlı hale gelebilir ve aynı zamanda ikonik karakterlerin sahibi olabiliyorsunuz. Elbette bu tarz oyunlarda oyun içi dengelerin iyi bir şekilde olması gerekiyor. Genel olarak oyuncular tarafından sevilen bu yapım şimdi ise PC tarafında yer alıyor. Galaksi savaşlarına katılmak istiyorsanız ve bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız bu oyuna bir göz atmanızda ve bir şans vermenizde fayda var. Oyun tamamen ücretsiz bir şekilde bizlere sunuluyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2000 Yılında Öne Çıkan Spor Oyunları 2 2 Saat önce 2000 Yılında Öne Çıkan Spor Oyunları 30 Ağustos 2000 Yılında Öne Çıkan Aksiyon Oyunları 2 30 Ağustos 2000 Yılında Öne Çıkan Aksiyon Oyunları 30 Ağustos Guilty Gear Strive Switch Konsolu İçin Duyuruldu: Çıkış Tarihi Açıklandı 30 Ağustos
Forumdan Konular
DH'den Haberler