Obsidian'ın Yeni Oyunu Avowed Ertelenebilir: İşte Detaylar

02.08.2024 18:26 Mehmet Tandoğan

 
 
Obsidian Entertainment tarafından geliştirilen ve Xbox tarafından yayınlanacak olan aksiyon rol yapma oyunu Avowed için yeni haberler ortaya çıktı. Açıklanan detaylara göre bu yıl içerisinde piyasaya sürülmesi gereken yapım 2025 yılına ertelenebilir.
 
Tom Warren oyun hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu
 
 
 
The Verge ekibinden Tom Warren tarafından yayınlanan yeni bir habere göre Microsoft ve Obsidian Entertainment işbirliği kapsamında geliştirilen Avowed, 2025'in başlarına ertelenecek. Ekipler bu duyuruyu şu anda kullanıcılarla paylaşmaya hazırlanıyor. Fantezi rol yapma oyunu normal şartlarda bu sonbaharda piyasaya sürülecekti. Hatta önceki sızıntılar oyunun Kasım ayında çıkış yapacağını gösteriyordu.
 
Warren tarafından belirtilene göre Xbox konsoluna özel olarak çıkışını gerçekleştirecek olan STALKER 2: Heart of Chornobyl'ın ertelenme haberi Avowed oyununun ileriye alınmasına sebebiyet verdi. STALKER 2 bildiğiniz üzere Eylül ayı içerisinde piyasaya sürülecekti ancak Kasım ayına ertelendi. Dolayısıyla Microsoft şirketi Avowed için bir boşluk yaratmak istiyor ve bu boşluğu da 2025 yılında bulacak gibi.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
LCK Yaz Mevsimi 2024 Şampiyonu Hanwha Life Esports Oldu! 08 Eylül Yeni Starfield Modu İç Ortam Aydınlatmasını Geliştiriyor 08 Eylül Cyberpunk 2077, 300'den Fazla Modla 8K'da Çalıştırıldı 08 Eylül Silent Hill 2 Remake ve Orijinal Sürüm Grafik Karşılaştırma Videosu 08 Eylül Crazy Taxi Remake'ten Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı! 08 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler