Parçalanma Efektleriyle VLADiK BRUTAL Dikkatleri Üzerine Çekiyor

21.07.2024 14:00 Mehmet Tandoğan

 
 
Bağımsız oyunlara bir yenisi daha eklenecek olan ve tek bir geliştirici tarafından şu anda yapım aşamasında bulunan VLADiK BRUTAL için oynanış fragmanı yayınlandı. Birinci şahıs kamera bakış açısı ile ilerleyebileceğimiz bu yapım, parçalanma efektleri ve dehşet verici aksiyon mekanikleri ile ön plana çıkmaya hazırlanıyor.
 
Tek bir geliştirici tarafından bizlere sunulacak 
 
 
 
Açıklanan detaylara göre VLADiK BRUTAL, 9 Ağustos tarihinde piyasaya sürülmeyi bekliyor ve Doğu Avrupa'da bulunan kurgusal bir ülkede geçiyor. Arka plan hikayesine kısa bir bakış atacak olursak, bir diktatörün uzun süredir ülkeyi yönettiği ve artık bu durumun değişmesi gerektiği vurgulanıyor. Yapım içerisinde elimizdeki silahlarla üzerimize gelen düşmanları parçalayabiliyor, tuhaf yaratıklarla karşılaşabiliyor ve gerilim dolu ortamlarda hayatta kalmaya çalışıyoruz.
 
Bağımsız ve eski tarz bir FPS deneyimini sunmayı hedefleyen oyunun videosunda çok fazla aksiyonun ve parçalanma efektinin olduğunu söyleyebiliriz. Dövüş mekaniklerinin de ilgi çekici olduğunu aktarmakta fayda var. Şu anda oyunun Steam platformundaki sayfası da açık durumda. Dilerseniz istek listesine ekleyebilir ve çıkış yaptığı gün şans verebilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PUBG Nations Cup 2024 Başlıyor 9 Dk önce Konami, AC Milan ve FC Internazionale Milano ile El Sıkıştı 2 Saat önce Titan Quest 2 İçin 40 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı 05 Eylül Unholy'nin PS5 ve Xbox Series Çıkış Tarihi Belli Oldu 05 Eylül Black Myth: Wukong'dan Büyük Rekor: Satışlar 18 Milyonu Aştı! 05 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler