Silent Hill: Downpour'da 3D Desteği Olacak

Açık mekanlar daha güvenli olacak gibi
09.06.2011 21:53 Alkan Adakaner


     Konami'nin ünlü Silent Hill serisi şu an Vatra Games tarafından geliştiriliyor. Çek Cumhuriyetli bu firma seriyi eski günlerine döndürme amacında ve onlar sayesinde ilk defa bir Silent Hill oyununu 3D olarak oynama şansı yakalayacağımız da açıklandı.
 
    Tabi sürprizler de bununla sınırlı değil. Ünlü Rock grubu KORN da Silent Hill: Downpour'a özel bir şarkı besteleyecek. Jonathan Davis'in sesinden bir Silent Hill şarkısı dinlemek gerçekten de güzel olacaktır.
 
    Ekim ayında Playstation 3 ve Xbox 360 için piyasaya çıkacak olan Silent Hill: Downpour'un yeni ekran görüntülerini de aşağıda bulabilirsiniz.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Silent Hill: Downpour Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Vatra Games Dağıtıcısı: Konami Tür: Korku Çıkış Tarihi: 6 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 20'de Playoff Etabı 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Saat önce Electronic Arts Yeni Skate Oyunu İçin Tarih Verdi: İşte Yeni Detaylar 17 Eylül Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 17 Eylül Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Eylül EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 17 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler