Silent Hill: Downpour'dan Sisli Görseller

Silent Hill'de hava yağmurlu.
27.02.2011 00:34 Levent Polater

 
     Silent Hill: Downpour için 8 yeni ekran görüntüsü yayında. Görsellerde oyundaki kahramanımızı sisli puslu bölümlerde görmekteyiz.
 
    Oyunun sis efektinin grafiklerde de olduğu gibi başarılı olduğunu görüyoruz. PS3 ve Xbox 360 için yapılan Silent Hill: Downpour'un sene sonuna doğru çıkması bekleniyor. Yapımın, özlenen Silent Hill olduğunu ve Silent Hill 2 ile karşılaştırılabileceği söylenmişti.
 
    Bizi tekrar Silent Hill'in tüylerimizi diken diken yapacak sokaklarına götürecek olan yapımın yeni ekran görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz:
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Silent Hill: Downpour Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Vatra Games Dağıtıcısı: Konami Tür: Korku Çıkış Tarihi: 6 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 20'de Playoff Etabı 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Saat önce Electronic Arts Yeni Skate Oyunu İçin Tarih Verdi: İşte Yeni Detaylar 17 Eylül Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 17 Eylül Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Eylül EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 17 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler