Silent Hill: Downpour'dan Ürkütücü Görseller

Siz de bu karakteri FF XIII'teki Sazh'e benzettiniz mi?
18.08.2011 21:40 Alkan Adakaner


    Silent Hill: Downpour'un yeni görselleri gelmeye devam ediyor. Çek Cumhuriyetli geliştirici Vatra Games tarafından hazırlanan oyundaki mekanların oldukça ürkütücü hazırlandığını söyleyebiliriz.
 
     Murphy Pendleton adlı bir suçlunun hikayesini konu edinen oyunda Silent Hill kasabasının daha önce hiç gitmediğimiz bölgelerine yolculuk ediyoruz. Oldukça geniş bir haritaya sahip olan oyun boyunca da çeşitli karakterlerle tanışıp bu cehennemden kurtulmaya çalışacağız.

    Bu ekran görüntülerinde (bkz yukarıda) yeni bir karakterle de tanışma fırsatı yakalıyoruz. Henüz adını veya hikayesini bilmediğimiz bu karakterin Final Fantasy XIII'ten Sazh'e çok benzemesi dikkat çekici. En azından onun kardeşi veya kuzeni diye (tabi ki değil) düşünüyoruz. 
 
    Silent Hill: Downpour 25 Ekim'de Playstation 3 ve Xbox 360 için piyasaya çıkacak.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Silent Hill: Downpour Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Vatra Games Dağıtıcısı: Konami Tür: Korku Çıkış Tarihi: 6 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 20'de Playoff Etabı 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 11 Dk önce Electronic Arts Yeni Skate Oyunu İçin Tarih Verdi: İşte Yeni Detaylar 17 Eylül Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 17 Eylül Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Eylül EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 17 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler