Silent Hill'in Yeni Filmi Hakkında İlk Bilgiler

05.11.2010 11:24 Alkan Adakaner

 
 
     İlk Silent hill filmini oldukça beğenmiştik, özellikle seriyi yakından anlayan kişiler için harika bir film olmuştu. Yeni Silent Hill filmini dört gözle beklerken fangoria'daki bilgiler Silent Hill: Revelation'ın varlığını ortaya çıkardı.
 
    American Film Market'ın konferansında Lionsgate, Konami ve Davis Films'in şu an yeni bir Silent Hill filminin ön yapımına başladıkları bilgisi ortaya çıktı. Bu bilgilere göre Samuel Hadida ve Don Carmody filmin yapımcıları olacak. Michael. J. Bassett ise hem senaryo yazarı hem de yönetmen koltuğunda oturacak. Bassett daha önce Solomon Kane, Wilderness ve Deathwatch'un yapımcı ve senaryo yazarlığını yapmıştı.

     İlk filmden farklı bir yapımcı kadrosu ile karşımıza çıkacak olan Silent Hill: Revelation, 3D olarak vizyona girecek ve Silent Hill 3 temel alınarak geliştirilecek. Filmin konusu ise genel olarak şöyle olacak.
 
     "Heather Mason ve babası yıllarca tehlikeli güçlerden bir adım ötede Heather'ın tam olarak anlamadığı bir kaçak hayatı yaşamaktadırlar. Heather, 18. yaş gününün arifesinde korku dolu rüyalar görmeye başlar ve babası ortadan kaybolur. Heather artık düşündüğü kişi olmadığını anlamaya başlar. Revelation, Heather'ı şeytani bir dünyanın derinliklerine çekecek ve Silent Hill'in sonsuzluğuna hapsetmeye çalışacak."
 
     Bakalım ilk filmden sonra yine çok başarılı bir yapımla karşılaşacak mıyız? Serinin en başarılı oyunlarından olan Silent Hill 3'ün (serinin fanlarınca bu oyun serinin son iyi-derin oyunu olarak görülür) korku dolu dünyasına umarız SH: Revelation'da bir kez daha yolculuk yapabiliriz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Silent Hill: Downpour Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Vatra Games Dağıtıcısı: Konami Tür: Korku Çıkış Tarihi: 6 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 20'de Playoff Etabı 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Saat önce Electronic Arts Yeni Skate Oyunu İçin Tarih Verdi: İşte Yeni Detaylar 17 Eylül Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 17 Eylül Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Eylül EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 17 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler