Sony, Mass Effect 3 Online Etkinliğini Engelliyor

"Sony yolu kapamış, geri dönelim. Haftaya yine geliriz."
12.04.2012 12:24 Talha Aynacı


   Bioware, Mass Effect 3 multiplayer modu için gerçekleşecek promosyonlardan PS 3 sahiplerinin yararlanamaması konusunda Sony'i suçladı. PC ve Xbox 360 kullanıcıları için gelecek olan "Operation Resurgence" bu hafta sonu yayınlanacak ancak Mass Effect 3'ü PS 3'de oynayanlar bu etkinlikten yararlanamayacak.
 
   Daha önce gerçekleşen etkinliklerde yine Playstation 3 kullanıcıları faydalanamamış, gelen sorular karşısında Bioware bugüne değin net bir açıklama yapmamıştı. Ancak yapımcı firma suskunluğunu bozdu:
 
"Hafta sonları düzenlediğimiz multiplayer modu etkinliklerini Playstation 3 kullanıcılarına sunamıyoruz. Sony bunu kabul etmiyor. Bir ortak yol bulmak açısından birlikte çalışmaya devam edeceğiz ama o zamana kadar Sony, Xbox 360 ve PC'de gerçekleştirdiğimiz etkinliklerin aynısını PS 3'de engelleyecek."
 
   Bu hafta sonu yayınlanacak olan ücretsiz içerik Operation Resurgence, Resurgence DLC'si ile bağlantılı olacak ve Mass Effect 3 sahiplerine bedava harita, sınıf ve karakter açma imkanı tanıyacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mass Effect 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 6 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler