Steam'den Mount&Blade Serisine %75 İndirim

21.08.2012 20:57 Tunahan Başol


     Bir Türk oyun geliştirme stüdyosu olan TaleWorlds tarafından geliştirildikleri için Türk oyuncuların gönlünde farklı bir yere sahip olan Mount&Blade serisi, bu hafta ortası Steam'de & 75 indirimde.
 
     Serinin ilk 3 oyunu olan Mount&Blade, Mount&Blade: Warband ve Mount&Blade: With Fire and Sword'u içeren bu paket, aynı zamanda Napoleonic Wars indirilebilir içeriğini de kapsıyor. Eğer paketi bu şekilde satın alırsanız 8.74$ ödeyeceksiniz.
 
     Ayrıca Paradox Interactive'in yeni oyunu olma niteliği taşıyan ve Mount&Blade ile benzer yapıda olan War of the Roses'ı ön sipariş etmeyi düşünüyorsanız, bu ön siparişin Mount&Blade sahiplerine %20 indirimli olduğunu hatırlatalım.
 
     Bir diğer indirim ise, bitComposer/Viva Media Bunle ismindeki pakete yapılmış. Bu paket Air Conflicts: Secret Wars, Cargo! The Quest for Gravity, Grand Ages: Rome, S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat ve Shadow Harvest: Phantom Ops oyunları kapsıyor ve fiyatı ise 9.99$.
 
     İndirim sayfalarına buradan ve buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mount&Blade: With Fire and Sword Platformlar: PC Geliştirici: TaleWorlds Dağıtıcısı: Paradox Interactive Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 12 Dk önce Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 30 Dk önce Star Wars Jedi Serisinin Yeni Oyunu Geliyor! İşte Detaylar 1 Saat önce Dragon’s Dogma II İçin Dev Güncelleme: Casual Mod Eklendi 1 Saat önce Hayatta Kalma Macera Oyunu Exelio Duyuruldu: İşte Fragman 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler