The Last Guardian Geliştirilmeye Devam Ediliyor

The Last Guardian'ın tam bir sanat eseri olması bekleniyordu
20.09.2012 19:09 Alkan Adakaner


      The Last Guardian için en çok heyecanlanan oyuncuların bile bu projeden umutlarını kestiklerini söylemek sanırım yanlış olmaz. Oldukça uzun süredir haber alamadığımız oyun ile ilgili yeni açıklamalar geldi. Kotaku'ya konuşan Sony yetkililerin oyunun hala geliştirildiğini söylediler.
 
     Adı açıklanmayan bir yetkili The Last Guardian'ın geliştirilmeye devam ettiği konusunda söz verdiğini ve Fumito Ueda'nın da projeye yoğun katkılarının olduğunu belirtti. Aynı yetkili ortada çözülmesi gereken çok sayıda sorunun olduğunu da belirtip zamana gereksinim duyduklarını söyledi.
 
      Bu arada Sony yetkililerine göre The Last Guardian'da bu kadar hayal kırıklığı yaşanmasının nedenlerinden biri de oyunun çok erken duyurulması. O nedenle Sony artık oyunları çıkış tarihine kısa bir süre önce kala duyuracakmış. Bu kısa süreden kasıt da sanırım 7-8 ay olmalı.
 
     Bakalım bir zamanlar Playstation 3'ün en çok beklenen oyunlarından biri olan The Last Guardian yeniden gün ışığına çıktığından oyuncular arasında büyük bir etki yaratabilecek mi?

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Platformlar: PS4 Geliştirici: Dağıtıcısı: Tür: Çıkış Tarihi:
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler