The Last Guardian TGS'de Yer Almayacak

The Last Guardian konusunda endişelenmeye başladık
08.09.2011 21:55 Alkan Adakaner


     E3 fuarında yer almayan The Last Guardian anlaşılan bir süre daha gözükmeyecek. 15 Eylül'de başlayacak olan Tokyo Game Show 2011'de de bu oyunu görme şansı yakalayamayacağız.
 
      Sony, oyunun TGS'de yer almamasının nedeni olarak ise yine Team ICO'nun oyun üzerinde çalışmalarına yoğun olarak devam etmesini gösterdi. Yaklaşık 6 yıldır geliştirilen oyuna hala yeni bir video hazırlanmaması gerçekten de sinir bozucu.
 
    Biz en iyisi serinin ilk iki oyunu olan The ICO ve Shadow of the Colossus'un içinde bulunduğu pakete odaklanalım. The Last Guardian 2012'nin sonundan önce piyasaya çıkmayacak gibi görünüyor.
 
    Bu arada 28 Eylül'de 1080P HD, 3D, 7.1 surround ses desteği ile piyasaya çıkacak olan ICO & Shadow of the Colossus Collection'ın kapak resmi de yayınlandı. Bu resmi aşağıda görebilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Platformlar: PS4 Geliştirici: Dağıtıcısı: Tür: Çıkış Tarihi:
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler