The Witcher 2, Xbox 360'ta Daha Kolay Olabilecek

The Witcher 2'nin Xbox 360 sürümü de oldukça kaliteli olacak gibi görünüyor
16.06.2011 19:26 Alkan Adakaner


     CD Projekt Red yetkililerinin açıklamasına göre The Witcher 2: Assassins of Kings'in PC sürümünde bulunan "easy" seçeneği Xbox 360'ta daha kolay bir oyun sunacak. Böylece oyunun PC sürümünde "easy"de bile zorlananlar Xbox 360 sürümünde daha kolay bir oyun oynamış olacak.

     Geri bildirimler sonucunda özellikle başlangıç bölümünü PC oyuncuları için de daha kolay yapacaklarını söyleyen Tomasz Gop, hala daha dengeli bir oyun sunmak için çabaladıklarını belirtti. 

     Dengeli bir oyun yapısını PC'de yamalarla sunmayı planlayan CD Projekt Red, bütün bu düzeltmeleri The Witcher 2'nin Xbox 360 sürümünün kutusunda bulundurmayı planlıyor. Bunun yanı sıra oyunun Xbox 360'ta da harika çalışması için bir çok değişiklik de yolda.

     Bu arada CD Projekt Red yetkilileri oyunun Xbox 360 sürümündeki "easy" seçeneğinin daha kolay olması nedeniyle kafaların karışmasını da istemiyor; çünkü hardcore oyuncular için çok daha zor bir oyun sunan seçenekler de bulunacak. Daha kolay oyun seçeneği oyunu herkesin oynayabilmesi için sunuluyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 2 : Assassins of Kings Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: RPG Çıkış Tarihi: 17 Nisan 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Jedi Serisinin Yeni Oyunu Geliyor! İşte Detaylar 1 Dk önce Dragon’s Dogma II İçin Dev Güncelleme: Casual Mod Eklendi 32 Dk önce Hayatta Kalma Macera Oyunu Exelio Duyuruldu: İşte Fragman 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 20'de Playoff Etabı 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 2 Saat önce Electronic Arts Yeni Skate Oyunu İçin Tarih Verdi: İşte Yeni Detaylar 17 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler