The Witcher 2'nin Yapımcısından Project Human

Blood Knights vampirlik ile ilgili co-op özellikleri olan bir RPG oyunu olacakmış
15.01.2012 10:55 Alkan Adakaner

 
      The Witcher 2: Assassin's of Kings'in yapımcı koltuğunda oturan Tomasz (Tomek) Gop bir süre önce geliştirici CD Projekt'ten ayrılmıştı. Geçen Yaz aylarında City Interactive'e katılan yapımcının ismin yeni projesi ortaya çıktı.
 
      Gop'un LinkedIn profilinde ortaya çıkan bilgilere bakacak olursak The Witcher 2 ile ünlenen yapımcının PC, Xbox 360 ve Playstation 3 için Project Human adlı bir oyun üzerinde çalıştığını görüyoruz.
 
      Bu projenin yanı sıra Gop, Deck 13 ve tamamen yeni bir proje olan Blood Knights adlı aksiyon-rpg üzerinde çalışıyormuş. Tabi bu projelerin hangisiyle yakından ilgilendiğini tam olarak bilemiyoruz. Bu projelerdne birisi The Witcher 2 kadar kaliteli olursa daha ne isteriz ki? Yine de bu hiç de kolay olmayacaktır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 2 : Assassins of Kings Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Atari Tür: RPG Çıkış Tarihi: 17 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Jedi Serisinin Yeni Oyunu Geliyor! İşte Detaylar 3 Dk önce Dragon’s Dogma II İçin Dev Güncelleme: Casual Mod Eklendi 34 Dk önce Hayatta Kalma Macera Oyunu Exelio Duyuruldu: İşte Fragman 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 20'de Playoff Etabı 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 2 Saat önce Electronic Arts Yeni Skate Oyunu İçin Tarih Verdi: İşte Yeni Detaylar 17 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler