Tomasz Gop, City Interactive'de Çalışmaya Başladı

The Witcher 2 bu yılın en iyi oyunlarından birisi
09.09.2011 13:28 Alkan Adakaner


    The Witcher serisi son dönemlerin en iyi aksiyon-rpg'lerinden birisidir diyebiliriz. CD Projekt Red tarafından geliştirilen seri Polonyalı yazar Andrzej Sapkowski'nin aynı adlı kitabından uyarlanıyor.
 
    Bu serinin geliştiricileri ne kadar kaliteli işler çıkarttıklarını gösterdiler. Serinin yapımcı koltuğunda oturan Thomasz Gop da bu isimler arasında en ünlü olanlardan birisiydi, ama bir süre önce CD Projekt Red'den ayrıldığını açıklamıştı.
 
    Thomasz Gop şimdi City Interactive'de 2013 yılında PC ve konsollar için piyasaya çıkarmak üzere yeni bir oyun üzerinde çalıştığını açıkladı. Bu oyunun geliştirilmesine Alman stüdyo Deck13 de yardım edecekmiş.

    Yine The Witcher serisi gibi başarılı bir oyunla karşılaşır mıyız bilemiyoruz, ama Thomasz Gop'un eski başarılarını tekrarlamasını diliyoruz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 2 : Assassins of Kings Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Atari Tür: RPG Çıkış Tarihi: 17 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dragon’s Dogma II İçin Dev Güncelleme: Casual Mod Eklendi 29 Dk önce Hayatta Kalma Macera Oyunu Exelio Duyuruldu: İşte Fragman 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 20'de Playoff Etabı 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 2 Saat önce Electronic Arts Yeni Skate Oyunu İçin Tarih Verdi: İşte Yeni Detaylar 17 Eylül Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 17 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler