VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Finale Yükselen İlk Takım Pcific Esports Oldu!

25.07.2024 12:11 Hamit Can Sayılgan

 
     Riot Games & ESA Esports işbirliği ile düzenlenen VALORANT liginin 2. sezon niteliğinde olan VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 turnuvasında büyük finale yükselen ilk takım Pcific Esports oldu. 
 
     Pcific Esports, Playoff aşaması üst turunda Galakticos, Fire Flux Esports ve HOWL Esports'u mağlup etmeyi başardı ve adını büyük finale yazdıran ilk takım oldu.
 
 
 
     Alt tura düşen ve grup aşamasını lider olarak tamamlayan Fire Flux Esports, Galatasaray Esports rakiplerine mağlup olarak turnuvaya veda etti.
 
     Alt tur final karşılaşması Pcific'e mağlup olan HOWL Esports ile Galatasaray Esports'a karşı galip ayrılan Galakticos arasında gerçekleşecek. Karşılaşmanın galibi büyük finalde Pcific'in rakibi olacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Valorant Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: Tactical Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Earth Defense Force 6'nın Güncel Satış Sayısı Belli Oldu 10 Dk önce Looney Tunes: Wacky World of Sports Çıkış Tarihi Belli Oldu 1 Saat önce Warner Bros: Hogwarts Legacy'nin Devamı Önceliğimiz 2 Saat önce Amazon Prime Gaming Eylül Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı: 28 Oyun 3 Saat önce Xbox Tokyo Game Show Etkinliği İçin Tarih Verildi 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler