VCT Ascension EMEA 2024 Şampiyonu Apeks Oldu!

17.09.2024 10:40 Hamit Can Sayılgan

 
 
     Riot Games tarafından düzenlenen ve EMEA ligi elemeleri olarak nitelendirilen VALORANT Champions Tour 2024: Ascension EMEA turnuvasında şampiyon Apeks oldu! 
 
 
     Büyük final Apeks ile temsilcimiz PCIFIC Esports arasında 5 maçlık seri formatında Riot Games Arena'da gerçekleşti. Karşılaşmanın sonucunda Apeks, 3-2 galibiyet elde etmeyi başardı.
 
    Şampiyon Apeks, 30.000 euro para ödülü ve VALORANT EMEA liginde mücadele etmeye hak kazandı.
 
   Geçtiğimiz sene VCT Ascension turnuvasını 2. sırada tamamlayan Apeks, bu yıl Ascension'da A grubunu lider olarak tamamladı ve ardından Playoff'larda The Ultimates ve CGN Esports'u namağlup olarak 2-0'lık skorlarla mağlup ederek adını büyük finale yazdırdı. Büyük finalde ise temsilcimiz PCIFIC Esports karşısında 3-2 galibiyet elde ederek 2025 EMEA ligine adını yazdırmayı başardı.      
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Valorant Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: Tactical Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler