Valve Yanlışlıkla İlk Left 4 Dead Prototipini Yayınladı

25.11.2023 22:01 Mehmet Tandoğan

 
 
Steam platformunun sahibi Valve, yanlışlıkla ilk Left 4 Dead oyununun prototip sürümünü yayınladı. Yayınlanan bu sürümle beraber PC oyuncuları en azından şimdilik bu zombi  oyununun prototip versiyonunu oynayabilir.
 
Bu sürüm temelde zombili C.S.
 
 
 
Yani Counter-Strike 1.6'nın son güncellemesine Valve, kazayla Left 4 Dead'in "Terror Strike" adı verilen prototip sürümünü dahil etti. Tahmin edebileceğiniz gibi PC oyuncuları dahil edilen bu sürümü nasıl başlatacaklarını ve oynayacaklarını buldu. 
 
Left 4 Dead'in bu prototip sürüme temelde zombili Counter-Strike diyebiliriz. Terror Strike, CS ile benzerlik gösteriyor ve oynanış dinamikleri de hemen hemen yakın. Bu yüzden Left 4 Dead'in son versiyonuna benzer olmasını beklemeyin. 
 
Öte yandan Left 4 Dead'in bu prototip sürümünü ilk kez görmediğimizi de belirtmekte fayda var. Ocak 2023'te Valve bu haritayı Counter-Strike: Global Offensive'de sızdırdı. Yani bu Valve için ikinci vaka diyebiliriz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Left 4 Dead Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Turtle Rock Studios Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Kasım 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
LCK Yaz Mevsimi 2024 Şampiyonu Hanwha Life Esports Oldu! 08 Eylül Yeni Starfield Modu İç Ortam Aydınlatmasını Geliştiriyor 08 Eylül Cyberpunk 2077, 300'den Fazla Modla 8K'da Çalıştırıldı 08 Eylül Silent Hill 2 Remake ve Orijinal Sürüm Grafik Karşılaştırma Videosu 08 Eylül Crazy Taxi Remake'ten Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı! 08 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler