Yeni Bir Modla Skyrim'in Hanlarına Mini Oyunlar Geliyor

23.08.2015 21:39 Ömür Gencer


      The Elder Scrolls V: Skyrim'de bildiğiniz gibi herhangi bir kart oyunu bulunmuyor. Oyun için gelen yeni bir mod bu duruma el atıyor ve Skyrim topraklarındaki hanlarda çeşitli mini oyunlar oynamanıza olanak tanıyor.
 
      Tavern Games adlı mod ile oyuna iki zar oyunu, bir kart oyunu, bir masa oyunu ve de piyango biletleri ekleniyor. Oyunları oynamak için herhangi bir hana girip NPClerle konuşmanız yeterli. Konuştuğunuz NPCler eğer yeterli paraya sahipse sizinle seçtiğiniz oyunu oynayacak.
 
       Bahsettiğimiz Tavern Games adlı bir modun Steam Atölye sayfasına buradan ulaşıp modu indirebilirsiniz. Mod ile eklenen mini oyunlar hakkında bilgilere de Steam sayfasından ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls V: Skyrim Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: 2K Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler