Yoshida: Final Fantasy 14'ün Nintendo Konsol Sürümü İçin İşler Yolunda

31.08.2024 16:21 Mehmet Tandoğan

 
 
Square Enix tarafından biz oyun severlere sunulan aksiyon rol yapma oyunu Final Fantasy 14 yeni platformlara gelmeye devam ediyor. Bildiğiniz üzere oyun bu yılın başlarında Xbox Series X/S konsollarına çıkışını gerçekleştirdi ve başarılı bir şekilde platformunu genişletti. Şimdi ise ekip, Nintendo konsoluna oyunu getirmeye hazırlanıyor.
 
Final Fantasy 14'ün hangi Nintendo konsoluna geleceği belli değil
 
 
 
Game Reactor ile yaptığı son röportajda Final Fantasy 14 yönetmeni ve yapımcısı Naoki Yoshida çeşitli açıklamalarda bulundu ve şunları söyledi: “Final Fantasy 14’ü Nintendo konsoluna getirmeye hazırlanıyoruz ve çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Şu ana kadar iyi bir ilerleme kaydettiğimiz süreçte eminim ki tüm medya ve oyuncular oyunumuzu Nintendo konsollarında beğenecek. Şu andaki hedefimiz oyunu mümkün olduğunca çok platformda yayınlamak.”
 
Açıklamalara bakacak olursak Yoshida herhangi bir konsol adı vermedi. Dolayısıyla ortaya çıkan bilgilerle oyunun Switch konsoluna değil de bir sonraki konsola (Switch 2) çıkışını gerçekleştirebileceği öne sürülüyor. Ancak geldiğimiz noktada her iki Switch sürümüne de oyun gelebilir. Bu durum şu anda tamamen tahmini bir şekilde karşımıza çıkıyor.
 
Sevilen çevrimiçi çok oyunculu Final Fantasy 14 şu anda PS5, Xbox Series X/S, PS4 ve PC için mevcut durumda.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Palworld, Tokyo Oyun Fuarı'nda Playstation 5 İçin Duyurulabilir 1 Saat önce Astro Bot'un Yeni Fragmanı Medyadan Aldığı Övgüleri Derliyor 2 Saat önce Dragon Quest 3 HD-2D Remake Geliştirmesi Tamamlandı 3 Saat önce Watch Dogs Filminin Çekimleri Tamamlandı 4 Saat önce T1, League of Legends 2024 Dünya Şampiyonası'nda! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler